14 évvel fiatalabb a párja! Dévényi Tibor a nagy korkülönbségnek köszönheti a szerelmet
Dévényi Tibor 14 évvel fiatalabb nő mellett boldog évek óta.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Dévényi Tibor jó példa arra, hogy a nagy korkülönbség nem akadály a szerelemben, sőt.

A 67 éves sztár 2009 őszén vált el feleségétől, akitől két fia született. Nehéz időszak volt ez számára, de egy nála 14 évvel fiatalabb nő sokat segített neki, a barátságból pedig szerelem lett, amely azóta is tart. A lemezlovas a 8:08 - Minden reggel című műsorban azt mesélte, nem párja, Bea öregedett hozzá, hanem fordítva, ő érzi a nő mellett fiatalnak magát.

- Az hiszem, most már 14-nél beértem. Erre van egy jó mondás: például ha én 120 éves leszek, és százéves lesz a barátnőm, szinte nem számít a korkülönbség. Amikor fiatalabb az ember, abban az életszakaszban jobban számít - mondta az RTL Klub reggeli műsorában.

Azt is elárulta, 56 évesen elgondolkodott rajta, jó dolog-e ismét gyereket vállalni, de ma már semmi pénzért nem adná a 12 éves Mátét. Azzal pedig, hogy nagypapakorban lett ismét apa, idősebbik fia, Dániel is sokat nyert.

- Fiamnak mondtam, aki már 28 éves, hogy nyugodj meg, nem kérem állandóan az unokát. Én magam megcsinálom az unokát is, én önellátó vagyok. Így nagyon boldog vagyok, Máté meg nagyon büszke, hogy idős tesije van - mesélte.

 

Magyar sztárok, akik náluk jóval fiatalabb nővel boldogok

Nézd meg azokat a magyar sztárokat, akik náluk jóval fiatalabb nővel kötötték össze az életüket vagy jegyezték el őket az utóbbi fél évben!

 

Fotó: TV2 Sajtószoba

Leadkép: RTL Klub/8:08 - Minden reggel

Ezt is szeretjük