Végre megmutatta párját Détár Enikő! Ebbe a férfiba szerelmes a színésznő
Détár Enikő és szerelme a Fókusz kamerája előtt meséltek magukról.

beauty and style
Top olvasott cikkek

2013 májusában az egész országot megdöbbentette a hír, hogy 30 év házasság után válni készül a sokak által álompárnak tartott Détár Enikő-Rékasi Károly színészházaspár.

Bár próbálkoztak helyrehozni a házasságukat, kapcsolatukat nem sikerült megmenteni, Rékasi Károly összeköltözött új szerelmével, Pikali Gerdával, idén júniusban pedig hivatalosan is kimondták a válásukat.

Jót tett neki a szerelem

A házasságuk kudarca természetesen mélyen érintette Détár Enikőt is, aki akkoriban bele is fogyott a stresszbe és szomorúságba. Ma azonban ragyogóbb a szépsége, mint valaha - és ezt egy új szerelemnek köszönheti.

A nála jó 10 évvel fiatalabb Péterrel - Enikő 50, a férfi pedig 39 éves - ugyan még tavaly novemberben megismerkedett, de most úgy döntöttek, ország-világ előtt felvállalják kapcsolatukat, így az RTL Klub Fókusz című műsora riporterének először meséltek szerelmükről a pénteki adásban.

Mint kiderült, Enikő volt az, aki kezdeményezett a férfinél, aki viszont egy darabig el sem akarta hinni, hogy pont ő kellhet a sikeres magyar színésznőnek. Ám a sok beszélgetés alatt hamar kiderült, milyen könnyen egymásra tudtak hangolódni.

Hasonló helyzetben voltak

Ebben az is segített, hogy nem csak Enikő, hanem Péter is éppen válófélben volt - ő egy 10 éves házasságot próbált éppen lezárni -, így megértették, min megy keresztül a másik.

Mindemellett azonban egyszerűen azt érezték az első pillanattól, hogy teljesen őszinték tudnak lenni a másikkal, és ez rendkívül elmélyítette a kapcsolatukat. Természetesen azért az elmúlt 30 év házasságban töltött időt nem lehet egyik pillanatról a másikra csak úgy átlépni, ahogy azt a színésznő bevallotta.

- Még az első randikon fordult elő, hogy egyszercsak elsírtam magam, és ott sírtam egy idegen férfi vállán - de aztán kiderült, Péterrel ezt is lehet - idézte fel.

Bár mindketten elfoglaltak, és kevés időt tudnak egymás társaságában tölteni, igyekeznek a jelenre koncentrálni és megragadni minden boldog pillanatot. Ugyanakkor igyekeznek lassan egy közös otthont is kialakítani, ahol majd együtt élhetnek. Szerencsére Détár Enikő gyerekei is elfogadják édesanyjuk új szerelmét, így úgy tűnik, teljes végre a boldogság a színésznő életében.

Fotók: RTL Klub/Fókusz

Ezt is szeretjük