Détár Enikő ezért nem házasodik össze 10 évvel fiatalabb párjával
Détár Enikő és párja nem érzi szükségesnek, hogy oltár elé vonuljon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Détár Enikő úgy gondolja, áldás van párkapcsolatán. Kiss Péterrel már hat éve alkotnak egy párt, szerelmük felhőtlen, és a harmónia jellemzi, házasságra azonban egyikük sem vágyik. 

Amikor Détár Enikő 2014-ben, harminc év után elvált férjétől, Rékasi Károlytól, és megismerkedett a nála tíz évvel fiatalabb Péterrel, saját bevallása szerint nem gondolta, hogy tartóssá válik majd a kapcsolat. Azt gondolta, a hirtelen jött szerelem egyfajta fájdalomcsillapítóként szolgál tönkrement házassága után.

Détár Enikő hat éve együtt van párjával

Évek teltek el, de a szerelem nem múlt el, sőt egyre erősebb kötelék fűzte össze kedvesével. Hat év után a vörös szépség már látja, miben rejlik boldogságuk titka: nagyon figyelnek egymásra. 

A Madách és a Turay Ida Színház elismert színésznője bevallotta, nem olyan egyszerű feladat minden téren összepasszintani a dolgokat egy mozaikcsaládban.

Kapcsolatukban az apróságokra is nagy hangsúlyt fektetnek, például Péter rendszeresen megvárja, amikor éjszaka ér haza egy-egy előadás után. Az 55 éves színésznő ezt azzal viszonozza, hogy rászokott az SMS-írásra, ami távol áll tőle, de tudja, párja szeret szerelmes üzenetet pötyögni neki. 

A házasságra azonban Détár Enikő és párja, Péter is nemet mond, nem érzik szükségesnek.

- 30 évig éltem egy kapcsolatban, amiből 25 év házasság volt. Nekem erre nincs többé szükségem! Ezt a kötöttséget fiatalon éreztem fontosnak, vagy akkor érezném, ha közös gyermekünk születne, de ez a koromnál fogva nem jöhet szóba. A házasság csak bonyolultabbá tenné a közös életünket - mesélte Détár Enikő a Hot! magazinnak, amivel párja is egyetért.

- Ilyenkor jöhetnek a lapos időszakok, amik megölhetik a szenvedélyt, a szerelmet, az életkedvet is. Saját akaratunknál fogva vagyunk együtt, mindkettőnknek megvan a saját bevétele, semmi érdek nem köt össze bennünket, lenne hová mennünk. Egyszerűen így alkotunk egységet, boldogok vagyunk! - nyilatkozta a tanárként dolgozó férfi. 

Détár Enikő legszebb ruhái

Détár Enikő kiválasztotta az utóbbi években viselt ruhakölteményei közül az öt kedvencét. Neked melyikben tetszett a legjobban?

Ezt is szeretjük