Détár Enikő szexi miniben mutatta meg formás lábait: az 57 éves színésznő alakja irigylésre méltó
Détár Enikő karcsú derekát is kihangsúlyozta a testhezálló fazonú darab, amelyben nem most láthattuk először.

détár-enikő-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Détár Enikő évtizedek óta a köztudatban van: 1986-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, rögtön abban az évben csatlakozott a Vidám Színpadhoz. Ezután olyan teátrumok társulati tagja volt, mint a Rock Színház vagy a Madách Színház, 2013-tól pedig a Turay Ida színház színésznője.

A tévénézők szívébe is belopta magát az elmúlt évtizedek alatt. Jó pár műsorra igent mondott: kedvesével, Péterrel 2014-ben az Édes Élet kameráit engedték be az otthonukba, láthattuk a Sztárban Sztár ötödik szezonjában és a Konyhafőnök VIP-ben is. Legutóbb a Dancing with the Stars első évadában mutatta meg tánctudását.

Détár Enikő szexi miniruhában

Mindezeken túl a közösségi médiában is jelen van. Hivatalos Facebook-oldalán is nyomon követhetjük, 2020 óta pedig Instagrammal is rendelkezik. Ha nem is posztol naponta, ügyel rá, hogy követőit ne hagyja sokáig tartalom nélkül. Túlnyomó részben színházi előadásokról és egyéb színpadi munkákról tölt fel képeket, legutóbb a Tisia Hotel talkshow-jából mutatott pár részletet. A fellépés során egy őrülten szexi minibe bújt, amely kihangsúlyozta formás lábait.

Az 57 éves színésznőről köztudott, hogy igazi energiabomba, akinek élete részét képezi a sport. Többször töltött fel olyan képet az oldalára, amelyen épp edzés közben látható, valamint az arany mintákkal díszített miniben is láthattuk már. Decemberben ebben a dögös darabban mutatta meg, mennyire hajlékony.

Nem maradtak el a dicsérő szavak a kommentszekcióból: volt, aki gazellatestű amazonként jellemezte, mások el sem hitték, hogy egy ötven fölötti nő dobálja az égbe a lábait. Volt, aki kijelentette, hogy az alakját még a húszévesek is megirigyelhetik.

Karcsúságát látva nehéz elhinni, hogy gyerekként épp súlya miatt bántották az osztálytársai. 13 évesen tökélte el, hogy lefogy: elkezdett futni, és mire a nyári szünet után visszament az iskolába, sokan rá sem ismertek, úgy megváltozott.

Détár Enikő és Rékasi Károly fia

Rékasi Zsigmond - ahogy a szülei becézik, Zsiga - is örökölte a művészi vénát, de nem lépett a nyomdokaikba. A versírásban mutatkozott meg nála a kreativitása, 14 éves volt, amikor elkezdte papírra vetni a műveit, amiket slam poetry rendezvényeken adott elő. 

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár

Ezt is szeretjük