Kiderült, Dér Heni második gyermeke fiú vagy lány lesz: cuki videóval jelentette be

Dér Heni férjével és kisfiukkal együtt tudta meg, milyen nemű lesz a születendő gyermeke.

dér-heni-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2022-es évet Dér Heni hatalmas örömhírrel zárta: december 27-én az Instagramon jelentette be, hogy második gyermekét hordja a szíve alatt.

Akkor férjével, Bakos Gergellyel és kisfiukkal közös képet töltött fel az oldalára. Már maga a fotó elárulta, hogy bővülni fog a család, jól látszott az énekesnő kerekedő pocakja.

Dér Heni második gyermekének neme

Szintén gyermekével és szerelmével szerepelt azon a TikTok-videón, amelyben kiderült, fiú vagy lány lesz a család új tagja. A manapság nagyon divatos módon árulták el a kicsi nemét, genderpartit tartottak, egy lufiba rejtették a megoldás, ide kattintva láthatod a pillanatot, amikor kipukkasztották.

dér heniékl
Fotó: RTL/Nyerő Páros

Rózsaszín konfetti szállt fel, így értelemszerűen Dér Heni kislánnyal várandós. Érdemes megfigyelni alaposan a képsorokat, Beni reakciója ugyanis tüneményes volt. Kicsit megijedt, amikor kidurrant a léggömb, de felragyogott az arca, amint meglátta a sok papírt a levegőben.

Dér Heni a bejegyzésben megjegyezte, mint a legtöbb leendő édesanyának, neki sem számít születendő gyermekének neme, csak az, hogy egészséges legyen. Azért hozzátette, Beninél fiút, most pedig kislányt remélt.

Kulcsár Edina babapocakos címlapja

Kulcsár Edina a Story magazin címlapján mutatta meg, milyen nagyot nőtt azóta a babapocakja. Csillogós, testhezálló ruhában készült róla fotósorozat.

Cover-fotó: RTL/Nyerő Páros

Ezt is szeretjük