Dér Heni dögös csipkebodyba bújt: 6 hónappal a szülés után így állt kamerák elé

Dér Heni a Király Viktorral közös videóklipben mutatta meg dögös alakját őrülten szexi szettekben.

dér-heni-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dér Heniről évek óta köztudott, hogy sportos életet él, így, amikor 2020 októberében bejelentette, kisbabát vár, nem volt meglepő, hogy a várandósság alatt sem akarta kiiktatni az életéből a testmozgást. 

Miután kiderült, hogy mindennap edz, a kommentelőktől kapott hideget-meleget. Év elején öntött tiszta vizet a pohárba, elárulta, hogy konzultált az orvosával, aki megnyugtatta, a babának semmi baja nem lesz a sportolástól, sőt a magzatnak sem tesz jót, ha hirtelen megváltoztatjuk a megszokott életmódunkat, és betegségnek fogjuk fel a terhességet.

Dér Heni dögös csipkebodyban

Kisfiának, Bendegúznak május elején adott életet. A szülést követő nyolc hétben nem járt le a konditerembe, majd két hónap elteltével edző segítségét kérte, hogy újra formába lendüljön. Augusztusban 15 kiló mínusznál járt, legújabb videóklipjében pedig dögös csipkebodyban mutatta meg a kemény edzések eredményét: igazi bombázóként látható a kisfilmben.

dér-heni-klip
Fotó: YouTube/Király Viktor Official

A Király Viktorral és Závodi Marcellel közös Pimasz című szerzeményben két őrülten szexi szettet is felvonultatott. Először egy csipkebodyban tűnik fel, majd egy áttetsző anyagból készült, flitterekkel kirakott miniben is láthatjuk. 

dér-heni-klip-2
Fotó: YouTube/Király Viktor Official

Az énekesnő nyolc hónapos terhesen kapta a felkérést a dalra, nagyon meg is lepődött, amikor megcsörrent a telefonja, hiszen akkor már a munkától eltávolodva, teljesen más tudatállapotban élte a napjait.

- Nyolc hónapos terhesen ültem itthon, vártam a csodás pillanatot. Teljesen más gondolatok vannak ilyenkor az ember fejében - magyarázta a Life TV Ébredj Velünk! című műsorának vendégeként.

dér-heni-life
Fotó: Life Tv/Ébredj Velünk!

Azt is elárulta az adásban, hogy nagyon hálás az énekesnek és az egész csapatnak, akik közreműködtek a projektben, hogy megvárták, amíg újra formába lendül.

- Nagyon köszönöm a fiúknak, megvárták, hogy összeszedjem magam, vártunk fél évet arra, hogy le tudjuk forgatni a dalhoz illő klipet. 

Tápai Szabina a szülés után bikiniben

Az első trimesztert nehezen viselte, másfél-két hónapig kizárólag feküdni tudott, és mivel folyton hányingerrel küzdött, nem nagyon tudott enni, ezért 12 hétig egy dekát sem hízott, csak a baba nőtt a pocakjában. A szülés is sokat kivett belőle, kilenc nappal később viszont már határozottan jobban volt, bikinis fotót posztolt kertes házuk medencéjének partjáról. 

Cover-fotó: YouTube/Király Viktor Official

Ezt is szeretjük