Dér Heni babapocakja ekkora pár héttel a szülés előtt: sorra kapta a bókokat a műsorban

Dér Heni a Reggeli vendégeként mesélte el, második terhessége mennyiben más az elsőnél.

dér-heni-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2022 decemberében derült ki, hogy Dér Heni a második gyermekével várandós. Az Instagramon már akkor olyan fotóval jelentette be az örömhírt, amelyen babapocakkal látható. 

Öt hónappal később a Reggeli vendégeként mutatta meg magát. Egy lenge, nyári ruhában lépett be a stúdióba, jól látszott, mennyit nőtt a hasa az elmúlt időszakban.

Dér Heni babapocakkal

Elmesélte, a második várandóssága teljesen másképp zajlott, mint az első: nagyon aktív kismama volt, nemrég még videóklipet forgatott. 

dér-heni
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Az adás háziasszonya, Peller Anna mindezt nem tudta szó nélkül hagyni, megkérdezte, hogy bírta a pörgést, majd hozzátette, külső szemmel az látszik rajta, hogy majd ki csattan, annyira sugárzik. Műsorvezetőtársa, Papp Gergő csak helyeselni tudott, ő azzal bókolt az énekesnőnek, mennyire jól néz ki.

- Ezt kevésbé érzem így. Sokkal másabb ez a terhesség, mint az első. Az első idején Covid volt, teljes béke, nem volt munka, ami pörgetett volna. Meg tudtam élni, tudtam meditálni, össze tudtam kapcsolódni a babával, minden, amit tanítanak - ecsetelte.

Bár a második várandóssága alatt feszítettebb volt a tempó, nem bánja, hogy így alakult. Fizikailag is jól bírta a strapát.

Nézd meg Dallos Bogi babapocakját is testhezálló ruhában!

Dallos Bogi babapocakja sokat nőtt azóta, hogy Puskás Petivel bejelentették, úton van a kisbabájuk. Nézd meg te is a fényképet!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: RTL/Reggeli

Ezt is szeretjük