Már ilyen nagy Dér Heni babapocakja: fedetlenül mutatta meg gömbölyödő hasát
Dér Heni terhessége 20. hetében mutatta meg magát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dér Heni és kedvese, Bakos Gergely számára az idei karácsony még különlegesebb, mint az eddigiek, hiszen az énekesnő közös gyermekükkel a pocakjában várja, hogy beköszöntsön a szenteste. 

Már nem titok, hogy kisfiút hord a szíve alatt, aki a Bendegúz nevet kapja majd. A babavárás örömteli perceit az Instagram-oldalán mutatja meg. Követői figyelemmel kísérhetik az izgalommal és várakozással teli napokat, valamint időről időre azt is megmutatja, milyen szépen gömbölyödik a hasa.

Dér Heni babapocakja már ilyen nagy

A hétvégén is posztolt egy friss képet, melyen fedetlenül láthatták babapocakját a rajongói terhessége 20. hetében. 

Ahogy az lenni szokott a posztjai alatt, ezt a felvételt is elárasztották a kommentek. Sokan nem mentek el szó nélkül amellett, hogy milyen édesre sikerült a fénykép, mások arról áradoztak, hogy mennyire ragyog a boldogságtól.

Ezt a véleményt a Reggeli két műsorvezetője, Szabó Zsófi és Papp Gergő is osztotta, akik december 15-én webkamerán keresztül látták vendégül. Utóbbi szerint Dér Heni a szexi kismamák táborát erősíti, míg előbbi az arcán vette észre a változást.

- A cuki arcodon látom, hogy kismama vagy! Most lépsz bele abba a szakaszba, amikor azt mondják a kismamáknak, hogy milyen gyönyörűek - bókolt neki Szabó Zsófi.

- Már kezdek mindenhol kerekedni, és ez mindenhol látszik, de nagyon örülök neki, ez a legjobb dolog az életben. Még soha nem voltam pufin ilyen vidám! - mesélte az egykori megasztáros.

Dér Heni húga

Az énekesnő és húga között nyolc és fél év a korkülönbség. Amikor az énekesnő 16 évesen jelentkezett a Megasztár első szériájába, Alexandra még kisiskolás volt. Alexandra 25 éves, Szegeden él, ahol fogtechnikusként dolgozik. Mindketten 2020-ban lettek menyasszonyok, Szandra októberben feleségül is ment szerelméhez.

Ezt is szeretjük