Ennek köszönheti sikerét Demmer Erika! A magyar plus size modell elárulta titkát
Demmer Erika 42-es méretével is remekül érzi magát a bőrében.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Demmer Erika az egyik legnépszerűbb, legkeresettebb magyar plus size modell, aki telt idomaival már egész Európát meghódította, hét éve Németországban él.

A 180 cm magas lány 16 évesen, csontsoványan kezdett modellkedni, de igazi sikereket akkor ért el, amikor hízni kezdett. Azóta dúskál a felkérésekben, a legnevesebb divatcégeknek dolgozik, és idén a Glamour-gálán jelölték az év modellje díjra.

Nem kövér

A TV2 Aktív című műsorában elárulta, hogy külföldön azért felkapottak a dús testalkatú modellek, mert pozitívak a vásárlói visszajelzések, a nők fellélegeznek, hogy nem csak a karcsú termetűekre terveznek ruhát, és ezt egyre több cég is észrevette.

- A plus size modellkedés nem azt jelenti, hogy kövér vagyok, hanem a divatvilágban számítok plus size-nak. A normál életben egy teljesen átlagos nő vagyok, átlagos alakkal, azt leszámítva, hogy magasabbra nőttem, mint az átlag - mondta a 42-es méretet hordó szépség.

A nem akármilyen adottságokkal rendelkező sztár elárulta, hogy nemrég esett túl első harisnyafotózásán, ahol kiderült az is, hogy lábai 104 cm hosszúak.

Nem sanyargatja magát

- Múlt héten volt az első harisnyafotózásom. Eddig mindig olyan nőket választottak, akiknek iszonyatosan vékony lábuk van, most először fotóztak plus size modellekkel harisnyákat. Nagyon örültem, hogy engem választottak ki rengeteg modell közül - árulta el.

A mosolygós lány önsanyargatás helyett élvezi az életet, amint mondja, azt ehet és ihat, amit csak megkíván, és kerek formái ellenére remekül érzi magát a bőrében, sőt, sokkal egészségesebb és sugárzóbb, mint nádszálvékony kolléganői.

Amint elmondta, a modellkarrier mellett jogot hallgat Németországban, magánéletéről viszont nem szívesen beszél, annyit mindenesetre elárult, hogy párkapcsolatban él.

Ezt is szeretjük