Élő adásban szólta el magát Demcsák Zsuzsa! A csinos tévés újabb babát vállalna 35 fölött
Demcsák Zsuzsa két gyermeke mellé szülne egy harmadikat.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A TV2 Mokkájának tegnapi adásában egyebek közt arról volt szó, vajon jó dolog-e 40 fölött gyereket vállalni. A műsorban Zsidró Tamás mesélt három fiáról, valamint Fésűs Nelly is megszólalt, aki 42 évesen fog újra szülni, így igazán érintett a témában.

Ám nemcsak a meghívott sztárvendégek miatt volt érdekes a beszélgetés, hanem mert a műsorvezető is meglepő kijelentést tett a téma kapcsán.

Amikor ugyanis arra terelődött a szó, hogy van-e hátránya annak, ha az ember ebben a korban vállal gyereket, és hogy vajon a színésznő máshogy éli-e meg a terhességet most, mint amikor 11 éve a kislányát várta, akkor Demcsák Zsuzsa váratlanul megjegyezte: "Én is szeretnék majd még gyereket!"

Egy pillanatra még műsorvezetőtársa, Kárász Róbert is meglepődött, sőt, meg is jegyezte kolléganője felé: "Na, hoppá, ezt még múltkor nem mondtad!" Ám bővebben aztán nem beszéltek a dologról, hogy a csinos tévés akár már a közeljövőben, esetleg csak négy-öt év múlva szeretne kisbabát - és hogy van-e már apajelölt a láthatáron.

A 35 éves műsorvezetőnőnek két éve romlott meg végérvényesen a házassága, akkor a válókeresetet is beadta. Egykori férjétől két gyerkőce született: kislánya hétéves múlt, kisfia pedig majdnem tízéves.

Fotók: Facebook/Mokka; Facebook/Demcsák Zsuzsa Public Figure; TV2 Sajtószoba

Csinos magyar tévések

Nézd meg, milyen dögösen festenek a magyar műsorvezetőnők, különösen akkor, ha dekoltázshangsúlyos ruhát viselnek a képernyőn.

Ezt is szeretjük