Kikezdett Demcsák Zsuzsával a riportalanya! Még vacsorázni is elhívta a magyar színész
Meglepő fordulat a Mokkában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demcsák Zsuzsa legutóbb az Összezárva Friderikusszal című műsor első adásának szereplőjét, Gesztesi Károlyt hívta meg egy beszélgetésre a Mokka stúdiójába.

Eleinte arról a 24 óráról beszélgettek, amit a színész Friderikusz Sándor társaságában töltött a kamerák kereszttüzében, majd Gesztesi Károly új filmje került szóba.

Demcsák és Gesztesi flörtöltek

A színész október közepén kezdi majd el forgatni a saját könyve alapján készülő filmjét, a munkálatok hat hétig fognak tartani, a felvételeket a Balatonnál készítik.

Gesztesi Károly a filmmel Bujtor Istvánra szeretne emlékezni, aki a Csak szex, és más semmi bemutatóján, 2005-ben azt mondta neki, örül, hogy a színészben megtalálta az utódját. 

A produkció jelenleg a színészválogatás fázisánál tart, Gesztesi meg is kérdezte Demcsák Zsuzsától, hogy nem érne-e rá castingolni.

- Figyelj, szerintem ennél nyíltabban már nem udvarolhatnál, akkor kezdjük el ezt a történetet - mondta erre nevetve a csinos műsorvezető.

- Kíváncsi lennék rá, hogy udvarol a Karcsi - tette még hozzá.

Erre a színész azt mondta, pontosan úgy, ahogy az előbb tette, majd elhívta vacsorázni Demcsákot.

Váczi Gergő erre viccesen megjegyezte, miért is ne hívhatná el a színész a műsorvezetőt, ha már egyszer szingli, erre pedig Zsuzsa azt válaszolta, neki sincs senkije.

Gesztesi Károlynak erre felcsillant a szeme, és ismét vacsorára invitálta a műsorvezetőt.

- Gyönyörű ház Budakalászon, hatalmas nappali, hatalmas zongora van benne, és én - igyekezett lenyűgözni kiszemeltjét a színész.

Demcsák Zsuzsa erre már igazán nem tudott mit mondani, nevetésben tört ki, majd arra kérte műsorvezetőtársát, hogy folytassák a műsort.

Fotók és főkép: TV2/Sajtószoba

Ezt is szeretjük