Demcsák Zsuzsa fiatalabb párját a baráti társasága sem fogadta el elsőre
Demcsák Zsuzsa a Life TV Bréking című műsorában beszélt arról, milyen előítéletekkel szembesül párválasztása miatt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Demcsák Zsuzsa szerint léteznek társadalmi előítéletek, ha a párok között nagy a körkülönbség, illetve ha egy kapcsolatban a férfi a fiatalabb. 

A műsorvezető a Life TV hétköznap esténként jelentkező Bréking című műsorában beszélt arról, hogy milyen előítéletekkel szembesül.

Demcsák Zsuzsa fiatalabb párjáról és az előítéletekről

Sokan meglepődtek, amikor 2019 júniusában kiderült, nem pletyka, Demcsák Zsuzsa valóban szerelmes lett az Ázsia Expressz 2 forgatása alatt, áprilisban helyi szokások szerint férjhez is ment a négy évvel fiatalabb Krishanhoz. Sokan féltették is a tévést, szerintük túl hamar fejest ugrott a kapcsolatba, de az idő őket igazolta.

demcsak-zsuzsa4
Fotó: Life TV/Bréking

A férfi feladta indiai életét, és tavaly Magyarországra költözött, ahol napra pontosan az egyéves évfordulójukon a hazai törvények szerint is összeházasodtak. Bár ma már a többség örül a 42 éves sztár boldogságának, előítéletekkel a mai napig találkoznak. 

- Én is naponta szembesülök ezzel! A férjem fiatalabb nálam, és nagyon-nagyon sokszor megkapjuk, vagy rákérdeznek, ujjal mutogatnak ránk vagy a hátunk mögött - árulta el a Brékingben. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A műsor vendégei, Lotfi Begi és Sipos Tomi szerint Demcsák Zsuzsa és férje között nem is látszik a korkülönbség, amivel a műsorvezető is egyetértett. 

- Az előítéletek nálunk többszörösek: mert fiatalabb, meg a bőrszíne miatt is… egy csomó minden van. Folyamatosan megkapjuk! Nagyon érdekes volt ezzel szembesülnöm.

demcsak-zsuzsa3
Fotó: Life TV/Bréking

- Nem a kommentekre utalok, mert azok egyáltalán nem jelentősek ebből a szempontból, de még baráti társaságban is ezt elfogadottá kellett tenni. Nem jött ez magától, nincs mindenkiben olyan tolerancia, mint benned - intézte az utolsó mondatot Varga Viktorhoz. 

Ül a fiam mellett a férjem, és megkérdezik: melyik a fia pontosan? Volt ilyen…

- osztotta meg a műsor nézőivel. 

Détár Enikő és párja, Péter

Détár Enikő hét éve él kiegyensúlyozott párkapcsolatban. Civil szerelmét, az angoltanárként dolgozó Pétert 2014-ben ismerhették meg a TV2 Édes Élet című műsor nézői, ekkor szerepeltek először együtt. Amikor kiderült, hogy a férfi tíz évvel fiatalabb, sokan nem jósoltak nekik nagy jövőt. A válása utáni hirtelen egymásra találás miatt még maga a színésznő is kételkedett a viszonyuk jövőjét illetően, ám aggályai jó ideje szertefoszlottak.

Ezt is szeretjük