Demcsák Zsuzsa végre elárulta, miért hagyta ott a Mokkát
Demcsák Zsuzsa ezért mondott fel a TV2-nél.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demcsák Zsuzsa április végén nagy meglepetést okozott azzal, hogy azonnali hatállyal felmondott a TV2-nél, ahol összességében 12 évig dolgozott, ebből kilenc éven át vezette a csatorna reggeli műsorát, a Mokkát. 

Akkor azt írta a Facebookon, hogy távozásának elsősorban családi okai vannak, pályafutását az üzleti életben folytatja, emellett a családi vállalkozásban is egyre nagyobb szerepet tölt be.

Az Indexnek adott interjúból most kiderült, nem hirtelen döntést hozott, már egy ideje érlelődött benne, mert a Mokka már nem az a műsor volt, mint régen. Már nem kérdezhetett meg a vendégeitől mindent, amit szeretett volna. 

- Amiről mindenki beszél, ami közszájon forog, azt meg kell kérdezni. Többek között azért álltam fel, mert ezt egy idő után már nem lehetett megcsinálni. Voltak kérdéskörök, amikben szerettem volna többet kérdezni, jobban belemenni, de abba a megváltozott, sokkal inkább bulvárosabb Mokkába, amit otthagytam, ez már nem fért bele - mondta el az internetes portálnak.  

demcsak-zsuzsa
Fotó: TV2

- Két évvel ezelőtt döntöttem úgy, hogy ezt abba kell hagyni, eddig érlelődött. De személyi kérdésekbe nem szívesen mennék bele, legyen elég annyi, hogy az utolsó évben nagyon megváltozott minden a Mokka körül, de a hírosztályon és a riportergárdában is - árulta el. 

A TV2 persze próbálta marasztalni, vagy legalább arra rábírni, hogy olyan ismert nőkkel készített riportműsorát, akiknek a férje még ismertebb, a kereskedelmi csatornának készítse el, de Demcsák Zsuzsa végül az ATV-t választotta, ahol biztosabbnak érzi a helyét. Szeptember 4-én kezd az Egyenes beszéddel, amit heti váltásban Rónai Egonnal vezet, míg az ATV Startban szintén kéthetente egy volt kollégájával, Vujity Tvrtkóval láthatják a nézők.

Ezt is szeretjük