Demcsák Zsuzsa 43 évesen újra modellnek állt: testhezálló ruhában tért vissza a kifutóra

Demcsák Zsuzsa modellként került a reflektorfénybe. Hosszú kihagyás után a Budapest Central European Fashion Weeken ismét kifutóra lépett.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Demcsák Zsuzsát hosszú évek óta műsorvezetőként ismeri az ország. Kevesen emlékeznek rá, hogy a rivaldafénybe modellként került. 

1996-ban a Szupermodell című versenyben bejutott a legjobb 15 közé. A karcsú, magas lányra mindenki azt mondta, igazi modellalkat, minden adottsága megvan ahhoz is, hogy a kifutón is sikereket érjen el. 

Demcsák Zsuzsa újra modell lett a kifutón

Le is szerződtette egy ügynökség, ami többek között egy tévés válogatóra is elküldte a Magyar Televízióhoz. Az életének modellkedéssel töltött szakasza így nagyon rövidre sikerült, mert beszippantotta a televíziózás világa. 

- Egy induló, újszerű magazinműsorba kerestek műsorvezetőt. 1996-ot írtunk, nem indultak még el a kereskedelmi televíziók. Elmentem egy castingra, ahol ott voltak a frissen végzett színművészetisek, az első műsorvezető osztály: Batiz, Marsi, Hollós és Stahl Juci volt ott. Így kezdtem el tévézni - mesélte 2021 szeptemberében a Lilulandban.

Kezdetben a Magyar Televízió Tonik című műsorának műsorvezetője volt, 1997-ben pedig már a TV2 Fort Boyard - Az erőd című műsorának háziasszonyaként mutatkozott be, amit olyan produkciók követtek a kereskedelmi csatornánál, mint a Jó reggelt, Magyarország!, a Mokka, 2020-ban pedig a Farm VIP.

A cikk az ajánló után folytatódik

A 43 éves sztár február első hétvégéjén visszatért a kifutóra: a Budapest Central European Fashion Weeken modellként mutatta be egy hazai divatház legújabb kollekciójának egy darabját. Amikor a Sentiments felkérte, azonnal igent mondott, és a Blikknek azt mesélte, jó volt kicsit visszatérni abba a világba, ami régen egy kis ideig az élete része volt. 

demcsak-zsuzsa-modell
Fotó: Instagram/Demcsák Zsuzsa

- Egyrészt 25 éve, azaz az indulása óta ismerem a márkát, másrészt pedig jó volt újra átélni egy show izgalmát. Nem is feltétlenül a kifutón való vonulást élveztem, hanem a kulisszák mögötti légkört, a várakozást, az izgatottságot.

A rendezvény előhozta a szép emlékeit, volt benne egy jóleső izgulás, mielőtt újra kifutóra lépett, azt viszont nem tudná elképzelni, hogy visszatérjen a kifutók és a modellkedés világába.

- Ez a munka nem az én korosztályomnak való. Persze a divatszakma is változik, és értékelem, hogy harminc- vagy negyvenévesek lehetőséget kapnak a kifutón. Megbecsülik őket, és nem csak a huszonévesek lehetnek értékesek, hanem az olyan típusú nők, mint én, akiknek önálló, saját karrierjük és egzisztenciájuk van.

Tomán Szabina fiatalkori fotója

Tomán Szabina ma sikeres üzletasszony, akit a nagyközönség az RTL Klub Cápák között című műsor egyik befektetőjeként zárt a szívébe. Gimnazistaként csöppent bele a szépségiparba, 25 esztendős korára pedig elmondhatta magáról, hogy manökenként bejárta a világot.

Ezt is szeretjük