Íme Demcsák Zsuzsa harmadik férje: sosem láthattuk még a jóképű férfi arcát

Demcsák Zsuzsa eddig nem is nagyon beszélt a harmadik férjéről, most közös szelfin mutatta meg az arcát.

Demcsák Zsuzsa harmadik férje
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Extra ritka az a fotó, amelyet Demcsák Zsuzsa tett ki tegnap este az Instagramra történet formájában: először mutatta meg harmadik férje arcát.

A 24 órán keresztül elérhető sztoriban a házaspár első közös szelfijét láthatjuk. A műsorvezető szorosan bújik a férfihez, kezét a vállán pihenteti.

Demcsák Zsuzsa harmadik férje

Bár mindketten napszemüveget viselnek, az üzletember pedig nem a kamerába, hanem feleségére néz, így is ez az első alkalom, hogy ilyen sokat mutatott meg magából a nyilvánosságnak.

Ide kattintva nézheted meg a közös fotójukat Demcsák Zsuzsa Insta-oldalán.

A tévés kedveséről nagyon keveset lehet tudni: Ferencnek hívják, sikeres debreceni üzletember, néhány évvel fiatalabb Demcsák Zsuzsánál. A fotó alapján a jellemzést még valamivel kiegészíthetjük: sármos, jóképű férfi.

Demcsák Zsuzsa 2023 októberében lepett meg mindenkit azzal, hogy válása után nem sokkal bejelentette, új párja eljegyezte. Decemberben titokban ment újra férjhez, áprilisban beszélt először arról, milyen a házassága. Azt, hogy akkor mit mondott, ide kattintva olvashatod el.

Demcsák Zsuzsa megmutatta gyerekeit: a tinédzser Tamara gyönyörű és magas, mint anyja

Demcsák Zsuzsa a családjával utazott Prágába. Az ott készült videóban lánya és fia is szerepel.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: TV2/Farm VIP

Ezt is szeretjük