Demcsák Zsuzsa férje visszament Indiába - Krishan ezért utazott haza
Demcsák Zsuzsa férjének vissza kellett utaznia Indiába, hogy hivatalosan is összeházasodhassanak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demcsák Zsuzsa áprilisban, az Ázsia Expressz 2 forgatása alatt férjhez ment egy indiai férfihoz. A négy évvel fiatalabb Krishannal a frigyet tanúk előtt is szentesítették, de a hivatalos, papírok szerinti esküvővel még várniuk kell. A 36 éves férfi július végén érkezett Magyarországra, de most haza kellett utaznia. 

Krishan addig nem tér vissza Magyarországra, amíg meg nem szerzi a családi állapotát igazoló iratot, miszerint nincs Indiában felesége, nőtlen. Ez a dokumentum szükséges ahhoz, hogy a magyar törvények szerint feleségül vehesse Demcsák Zsuzsát - mesélte a pár a Story magazinnak

Krishan már a Magyarországra utazása előtt, júniusban beadta a kérelmét, akkor 12 ezren voltak előtte. Távollétében a testvérei próbálták előrébb vinni az ügyét, de még mindig csak a kilencezredik személy papírjait intézik. A férfi azt reméli, személyes jelenlétével meggyorsíthatja az ügyintézést. Addig nem is tér vissza, amíg a kezében nem tartja a dokumentumot, ami egyébként csak egyetlen sorból áll. 

Az Indiába visszautazásának két másik oka is van: egy televízióval kapcsolatos projekt, amit még az év elején vállalt el, és amihez szerződés is köti, valamint az, hogy egy éve veszítette el az édesanyját, és most telik le a gyászév, az egész család összegyűlik, hogy ismét búcsút vegyenek tőle. 

Magyarországon is hosszadalmas az ügyintézés, nem egyszerű, ha egy magyar nő egy indiai férfi felesége kíván lenni. Az indiai nagykövetségen már jártak, innen olyan papírra lesz szükségük, amely igazolja, támogatják az állampolgáruk itteni házasságát. A konzullal többször találkoztak, segítőkész volt, de addig ő sem tehet semmit, amíg nincs meg az a dokumentum, amiért Krishannak haza kellett utaznia Indiába. 

- Ha végre minden meglesz, beadjuk a papírokat valamelyik önkormányzatihoz, amely felterjeszti a központi kormányhivatalba, és a külügyminisztériummal közösen jóváhagyja a házasságunkat. Erre negyvenöt napjuk lesz, de reméljük, sokkal hamarabb elkészülnek az engedéllyel - mondta a lapnak Demcsák Zsuzsa. 

Krishan jól érzi magát Magyarországon, Budapestet gyönyörű városnak tartja. Magyarul még csak pár szót ismer, de a búcsúlevélen, amit a hűtőn hagyott, magyar szó is olvasható. 

- "Hamarosan visszatérek hozzád, szerelmem! Szeretlek!" - ez áll rajta angolul, nagyon aranyosan, apró helyesírási hibákkal írta le magyarul is a szeretleket, így: "szertleck" - mesélte a 41 éves sztár. 

Mostanra az is eldőlt, hogy amint meglesznek a hivatalos papírjai, Krishan jógát fog oktatni Magyarországon. Az esküvőjüket is szervezik, amin itt lesznek a férfi testvérei, de az édesapja nem, mert ő pap, jógidiétán él, a saját otthonán kívül nem eszik, ott is csak azt, amit maga készít el.  

- Zsuzsával sokat beszélgetünk a majdani esküvőnkről: olyat szeretnénk, amelyen csak a családtagjaink vannak jelen, aztán majd a barátainkkal külön is megünnepeljük a boldogságunkat - árulta el a hetilapnak elutazása előtt Krishan. 

Demcsák Zuzsa és férje

Demcsák Zsuzsa szemmel láthatóan boldog Krishannal, erről árulkodnak azok a fotók is, amiket a Facebook-oldalára posztolt.

Ezt is szeretjük