Demcsák Zsuzsa formás fenekéről posztolt fotót: odáig vannak érte az Instán
Demcsák Zsuzsa edzőtermi képet osztott meg a követőivel az Instagramon formás fenekéről.

demcsak-zsuzsa-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demcsák Zsuzsától megszokhattuk, hogy mindig dögösen elegáns szettekben jelenik meg, bármilyen műsorról vagy hétköznapi eseményről is legyen szó.

A Farm VIP műsorvezetője a több hónapos Karib-térségi forgatásról hazatérve ismét bevette magát az edzőterembe. 

Demcsák Zsuzsa feneke

Négy hónapig volt távol a TV2 Money or Love - Fogadj a szerelemre! című párkereső reality műsor forgatása miatt, amelynek helyszíne Dominika volt. A műsorvezető hazatérve egy dögös képpel jelentkezett be, amelyen éppen fenékgyakorlatokat végez. 

„4 hónap után újra! El sem tudom mondani, mennyire hiányzott ez a hely és az, hogy Godó Fanka személyi edzőm újra megizzasszon” - írta a képéhez.

ABlikkszúrta ki, hogy a Farm VIP-ban Gáspár Zsolti megjegyezte, a műsorvezető sokat fogyott, ennek pedig hangot is adott.

- A feneked már rég láttam. Ázsiában szebb volt, kerekebb volt - mondta az egyik forgatási szünetben a tévésnek, aki csak annyit reagált erre, hogy nem kerekebb volt, csak nagyobb.

Mindenesetre a kommentelők imádták a sztár posztját, amelyen jól kivehető a kerek feneke és karcsú alakja.

„Nagyon jó feneked van Zsuzsa!”

„Zsuzsi, bringázni is szoktál? Nagyon csinos vagy!”

„Mi a mobilszámod? Elképesztően szexi vagy” - dicsérte egy rajongó.

Demcsák Zsuzsa melltartó nélkül

Demcsák Zsuzsától megszokhattuk, olykor szexi oldalát mutatja meg a különböző műsorokban. A Farm VIP-ban sincs ez másként, a második adásban melltartó nélkül vett fel egy vékony anyagú topot. Igaz, ezúttal nem szándékosan lett végtelenül dögös és kihívó a megjelenése. Az első termelési feladat levezénylése közben kiadós eső kapta el a stábot. 

Cover-kép: Super TV2

Ezt is szeretjük