Ki nem találod, Demcsák Zsuzsa mit csinál kora reggel a karanténban
Demcsák Zsuzsának is szüksége van énidőre: a bezártságban egy számítógépes játékkal kapcsol ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demcsák Zsuzsának is vannak jobb és rosszabb napjai az önkéntes karanténban. A TV2 egykori műsorvezetője próbál a saját és családja életébe rendszert vinni, mert szerinte fontos, hogy ne folyjanak egybe a hétköznapok és a hétvégék, a nappalok és az éjszakák. 

- Jó lenne egy végpontot tudni, mert én amúgy is egy nagyon határidőre dolgozó ember vagyok. Ha lenne végpontja, tudnám, meddig kell kibírni. Így viszont minden napnak van egy végpontja, ameddig a megfelelő feladatokat el kell végezni - mondta a Mokkában

Demcsák Zsuzsa hajnalban farmozik

Demcsák Zsuzsa mátyáshegyi otthonába és mindennapjainak egy szeletébe a TV2 #maradjotthon című adásának nézői is betekinthettek hétfő este. Az egykori tévés vőlegényével, Krishannal és két gyermekével vonult önkéntes karanténba: kihívás számára, hogy Tamara és Benedek otthoni tanulását koordinálja, ugyanakkor ne legyen hozzájuk túl szigorú sem. A 42 éves sztár egy kis énidőre is szakít időt, amikor a család többi tagja még az igazak álmát alussza. 

demcsak-zsuzsa-farm
Fotó: TV2/Mokka

- Valószínűleg a 16 évnyi korán kelésnek köszönhető, hogy négy óra-négy óra harminckor fölkelek, és onnantól van két órám, amikor magammal foglalkozom. Elolvasgatom a híreket, aztán - ezen biztos nagyon fogtok röhögni - 

állatokat nevelek, birkát nyírok, búzát vetek, aratok: van egy farmos játékom,

ami nagyjából egy órát elvesz az életemből. Rajtam kívül átlagéletkorukat tekintve négy-öt-hat évesek játszhatják. Most már a 67-es szinten vagyok, ez évek megfeszített munkájának köszönhető. Ilyenkor teljesen kikapcsolódás van - mesélte a nézőknek. 

Demcsák Zsuzsa és férje, Krishan

Demcsák Zsuzsa szerelmes lett az Ázsia Expressz 2 forgatása alatt, amikor a Srí Lanka-i botrány miatt álltak egy hetet a munkálatok, és férjhez ment egy indiai férfihoz. A négy évvel fiatalabb Krishannal 2019 áprilisban házasodtak össze. A hivatalos, papírok szerinti esküvőt idénre tervezték, de annak pontos időpontja a világjárvány miatt nincs meg. 

Ezt is szeretjük