Demcsák Zsuzsa kitálalt - Ezért akarja elhagyni az országot családjával

Demcsák Zsuzsa Amerikában kezdene új életet.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Demcsák Zsuzsa 2017 áprilisában távozott a TV2-től, ahol 12 éven át dolgozott, ebből kilenc évig a Mokka műsorvezetője volt, ezután az ATV arca lett, azonban a szeptember 15-i, Szanyi Tiborral készített interjúja elég botrányosra sikeredett. Dekoncentrált volt, ez pedig a nézőknek is feltűnt. Rengeteg kritikát kapott emiatt Demcsák, végül felbontotta a szerződését a csatornával. Azóta teljesen eltűnt a képernyőről, jelenleg angolt tanít, illetve fordít, azonban a tervei között szerepel, hogy Amerikában kezd új életet családjával. Az okokról a Story magazinnak vallott.

Kalifornia vagy Florida lenne a végcél

A negyvenéves sztár elmondta, szívesen tévézne a mai napig is, hiszen 18 éves kora óta ezzel foglalkozott, így ehhez ért a legjobban, viszont a jelen körülmények között nem tudna műsorvezetőként dolgozni itthon.

- Én például nem arra vagyok alkalmas, hogy irányított kérdéseket tegyek fel. Mindig a magam feje után mentem. Ezzel pedig be is szűkültek a lehetőségek. Ma a média azoknak kedvez, akik bólogatnak, és nem azoknak, akik kérdeznek - magyarázta a lapnak.

demcsak-zsuzsa
Fotó: TV2/Vigyázat, gyerekkel vagyok!

Megjegyezte azt is, hogy egy amerikai televíziónál sokkal szabadabban fogalmazhatnak a képernyősök. Azt sem tartja kizártnak, hogy egyszer egy külföldi csatornánál dolgozzon.

Ha mindent elölről is kellene kezdenem, ha kávét kellene készítenem a szerkesztőknek, akkor is megérné. Nem hiába adta meg az Isten, hogy ilyen nyelvtudásom van. Ezt nem szabad elfecsérelnem.

Két gyermekével, Tamarával és Benedekkel mindenképp angol nyelvterületre költöznének. Kalifornia vagy Florida a cél. Úgy látja, a múltat le kell zárni, helyette pedig egy teljesen új életet kell kezdeni. Nemcsak Demcsák Zsuzsa, hanem gyermekei is anyanyelvi szinten beszélik az angol nyelvet. A párja is tud már a terveiről, az is elhangzott már közöttük, mi lenne, ha a férfi is velük tartana a tengerentúlra.

- Ez is felmerült, mondhatni, a terveink között szerepel, de ez egyelőre képlékeny. Már tudja, hogy én miben gondolkodom, és neki is vannak tervei. Szeretnénk együtt megoldani a problémákat, remélem, sikerül.

Demcsák Zsuzsa így nézett ki tinédzserként - Felismered a fotókon?

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük