Nem bírt könnyeivel a kamerák előtt! Sírva távozott az RTL Klub versenyzője
Véget ért a vadászat, megtalálta álmai nőjét Delhusa Gjon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vége a hosszú keresgélésnek, és bár bizonyára számos női szív összetört, Delhusa Gjon boldog, hiszen megtalálta szíve hölgyét.

Az RTL II nézői vasárnap esténként követhették nyomon, ahogy az 59 éves énekes 16 lány között tipródva próbálta megtalálni az igaz szerelmet.

Csak egy maradhatott

Az utolsó adásban már csak Violetta és a szőke Erika versengett az albán csődör kegyeiért, mindketten egy-egy romantikus randevún vehettek részt.

A zenész először a szőke versenyzőt vitte magával, és a várban romantikáztak, természetesen korhű jelmezben - amit együtt öltöttek magukra, és bizony a 24 éves lánynak azonnal pikáns képek pörögtek le a szeme előtt.

Állítása szerint nagyon beindult, amikor látta Gjonit meztelenül, ám semmi huncutkodásra nem volt alkalma, csak pár csókot tudott lopni a zenésztől, no meg egy ajándékot, egy kézzel kovácsolt vasszívet. Az este végére azonban csak teljesült a vágya, ám hogy valójában mi történt, azt a szerkesztők a nézők fantáziájára bízták.

A következő nap Violetta volt a soros, aki az országút mellett, talpig bőrben várta az örökifjú lovagot. A több órás motorozás után egy kastélyszállóban kötöttek ki, ahol egy fürdőben kényeztették magukat és egymást.

Összetört a hír hallatán

Természetesen a zenész ezután mindent átbeszélt legfőbb bizalmasával, Keleti Andreával, majd kezdetét vette a végső ceremónia. Mind a 16 versenyző megjelent, talpig indiai viseletben, és a földre kuporodva várták, mi lett a döntés.

Erika es Violetta remegő lábbal lépett Gjoni elé, egyikük se tudta leplezni izgalmát. Delhusa elmondta, hogy miért ők ketten állnak előtte, mit szeret bennük a legjobban. Majd kezébe vette a szerelmét szimbolizáló virágfüzért, és Violetta nyakába akasztotta.Erika könnyeivel küszködve távozott a helyszínről, nem tudta végignézni, ahogy megáldják szerelme és Violetta kapcsolatát. Gjonit bántotta, hogy nem tudott elköszönni a lánytól, de megértette tettét.

Fotó: RTL II Sajtóklub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük