Debreczeni Zita újra babát vár: Giannival babapocakos videót posztoltak

Debreczeni Zita és Gianni tegnap este az Instagram-oldalaikon tudatták, hamarosan négytagúra bővül a családjuk.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hatalmas örömhírt tett közzé tegnap este az Instagramon Debreczeni Zita és Gianni: úton van második gyermekük, ugyanis az egykori modell várandós.

A gólyahírt egy videómontázzsal közölték. A felvételen a sztáranyuka és kisfiuk, Gianfranco Máté látható, amint a tengerben sétálnak. Bár a kép fekete-fehér, sziluettjén jól látszik gömbölyödő pocakja.

Debreczeni Zita és Gianni második gyermeke

Mindketten kitették a videókat, amelyekre özönlöttek a gratulációk és a lájkok. Ide kattintva tudod megnézni Debreczeni Zita oldalán a posztot.

A házaspár első gyermeke 2020. augusztus 28-án jött a világra. Debreczeni Zita sokat küzdött azért, hogy édesanya lehessen: már azelőtt hat inszemináción volt túl, hogy Giannival oltár elé álltak. Kisfiuk a tizedik lombikon fogant meg.

Debreczeni Zita az InStyle magazin szeptemberi lapszámában beszélt először arról, a második gyermekről is régóta álmodnak férjével. A nagyinterjúban elárulta, tavasszal már azt hitték, kétgyermekes szülők lesznek, ám a 41 éves híresség márciusban elvetélt.

Gianni és Debreczeni Zita fia 

A sztárpár életében örökre különleges nap lesz az augusztus 28-a, 2020-ban akkor született meg közös gyermekük. Ahogy a szülők becézik, Gianfi azóta nő, mint a gomba. A büszke anyuka pár hete feltöltött néhány képet a Facebookra: megmutatta, milyen tündéri zsúrral ünnepelték meg Gianfit, akiről szintén posztolt egy friss fotót.

Debreczeni Zita és Gianni kisfia már bölcsis: Gianfi pont olyan, mint az apja

Gianni a Reggeliben mesélte el, hogy kétéves fia, Gianfi pont olyan vagány és nyitott, mint amilyen ő.

Elolvasom
Ezt is szeretjük