Fél évig tudták titkolni! Összejött a két magyar sztársportoló
Dávid Kornél kosárlabdázó és Azari Fruzsina kézilabdázó már fél éve együtt vannak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2013 decembere óta alkot egy párt Magyarország legismertebb kosarasa, Dávid Kornél és a 25 éves kézilabdás kiválóság, Azari Fruzsina. Kezdetben kerülték a nyilvánosságot, ám a SportKlub kamerái előtt már nem titkolóztak: vállalták boldogságukat.

- Egy rendezvényen találkoztunk, egy pillanatra összevillant a tekintetünk, de aztán mindketten mentünk tovább a dolgunkra - kezdte megismerkedésük történetét Azari Fruzsina, majd 42 éves kedvese átvette tőle a szót.

- Két hónappal később hivatalosak voltunk egy másik rendezvényre, ahol sportolókat kérdeztek. Hallgattam Fruzsi nyilatkozatát, éreztem, hogy zavarba jön a faggatástól, ugyanakkor egyből megtetszett az őszintesége - mesélte az egykori NBA játékos a MezTelenül riportmagazin stábjának, akik  Székesfehérváron látogatták meg a szerelmeseket.

Az ismerkedésből szerelem lett, ma pedig már azt is nehezen viselik, ha néhány órára el kell válniuk egymástól. A korkülönbség pedig egyiküket sem izgatja különösebben.

- Egyesek kérdezgetnek bennünket, mások előrevetítik a kapcsolat jövőjét, de mindenki úgy éli az életét, ahogyan akarja. Jól érezzük magunkat együtt, és szeretnénk, ha ez minél tovább tartana - véli Dávid Kornél.

A teljes riportot pénteken 17 órától tekinthetik meg a SportKlub Vb-láz a Beachen című műsorában, a vízparti stúdióban a két sportoló személyesen is tiszteletét teszi. A kötetlen háttérmagazint a világbajnokság végig élvezhetik a nézők.

Sztárpárok a VIVA Cometen

Nézd meg, kik azok a friss vagy éppen évek óta együtt lévő sztárok, akik megjelentek az idei Comet-gálán!

Fotó: Red Lemon

Ezt is szeretjük