Elindult a vadonatúj Dáridó! Galambos Lajost sem kell nélkülözniük a nézőknek
Vadonatúj részekkel jelentkezik a Dáridó Galambos Lajossal.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vadonatúj részekkel újra jelentkezik a Dáridó, az első adás május 10-én került adásba.

- Szombatonként ezentúl egy minden ízében új, 2014-es Dáridót láthatnak a nézők. Dáridó Garden címmel megújult díszletben, sztárfellépők sokaságával várjuk a nézőket a Muzsika TV-n - árulta el Galambos Lajcsi, a műsor elmaradhatatlan házigazdája.

A Dáridó 2010 áprilisa óta látható a csatornán. A közkedvelt műsort nézői igényeket figyelembe véve újította meg Lajcsi, így a Dáridó Gardenben továbbra is fellépnek mulatós sztárok és a könnyűzene ismert alakjai, de hallhatunk majd musicalrészleteket is. Természetesen a házigazda is dalra fakad.

Az első adásban többek között Muri Enikő és Csonka András szerepelt, a közeljövő vendégeinek sorában pedig Bódi Guszti és a Fekete Szemek, Gergely Róbert, Dukai Regina, Tabáni István, Mészáros János Elek, Peller Károly, Sipos Péter, Nyári Károly, a Váradi Roma Café és még sokan mások lesznek láthatóak.

Bájos tini lett Galambos Lajos lányából

Galambos Lajos a Pimasz Úr Ottalszik múlt héten adásban került részében megmutatta a nézőknek fényűző birtokát. Családját sem rejtegette, 15 éves lánya, Boglárka például bájos tinivé cseperedett. Nézd meg a gyerekeit!

Leadkép és Facebook-kép: RTL Klub/Sajtóklub

Ezt is szeretjük