Az X-Faktor első női győztese volt: Danics Dóra eltapsolta 2013-as nyereményét
Danics Dóra 2013-ban nyerte meg az X-Faktort, ám a havi 1 millió forintos nyereménnyel nem gazdálkodott okosan.

danics-dóra-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az énekesek számára az X-Faktor nem csak azért kecsegtet hatalmas lehetőséggel, mert általa országos ismertségre tehetnek szert. Az év hangja címhez a karrierjük beindulásán kívül további extra nyeremények is társulnak. 

Aki megnyeri a tehetségkutatót, az egy éven keresztül havi egymillió forinttal lesz gazdagabb, részt vehet egy luxusutazáson, továbbá egy autót is kap.

Danics Dóra eltapsolta az X-Faktor nyereményét

2013-ban mindez Danics Dóra markát ütötte. Az akkor 27 éves előadó lett hazánkban az első női énekes, aki a dobogó legfelső fokáig jutott a produkcióban. 

danicsdóra
Fotó: RTL Klub/X-Faktor

Elárulta, más korábbi győztesekkel ellentétben nem gyűjtötte össze vagy fektette be a havonta érkező hatalmas pénzösszeget.

Sajnos én nem voltam elég okos annak idején. Viszonylag rövid idő alatt nagyon sokat eltapsoltam ebből a pénzből

- árulta el a Fókusznak.

A 12 millió forintnak csak egy kis részét fordította zenei pályafutására, az összeg jelentős részét inkább a szórakozásra költötte el. Előfordult, hogy egy tucat barátjával nyaraltak a tengernél, koncertekre és fesztiválokra invitálta meg őket, illetve olyan is volt, hogy egy gyönyörű lakást vett ki albérletnek.

danics-dóra-fókusz
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Az ajándékba kapott gyönyörű autóval már más a helyzet. Amikor megkapta a fehér járgányt, még nem volt jogosítványa, így az átadás napján a produkció előző győztesei, Vastag Csaba, Kocsis Tibor és Oláh Gergő vitték el egy próbakörre. Azóta már levizsgázott, és a mai napig a fehér csodakocsival jár.

- Már nyolcéves, de még mindig nagyon szeretem. Szeretek vele lenni, nagyon szeretem vezetni. Kötődöm hozzá, annyira, hogy képtelen vagyok megválni tőle. Ez nekem egy gyönyörűséges időszaknak a jelképe.

Patai Anna és a tehetségkutatók fiatal énekesnői egykor és ma

Patai Anna volt a Megasztár legcukibb gyereksztárja. 11 évesen került be a 2010-es évad döntősei közé, és a nyolcadik helyen végzett. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott a TV2 műsora óta, és azokat a tehetségkutatós lányokat is láthatod, akik mára felnőtt nők lettek.

Cover-fotó: RTL Klub/X-Faktor

Ezt is szeretjük