Lecseréltek két zsűritagot is a Dancing with the Starsban: mutatjuk az új ítészeket
Új zsűritagokkal indul a Dancing with the Stars harmadik évada.

dancing-with-the-stars-zsuri-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megújult zsűrivel indul 2022 őszén a TV2 Dancing with the Stars - Mindenki táncol című táncos show-műsora.

A 2020 októberében elstartolt első évadban Ördög Nóra műsorvezető, Molnár Andrea táncos, tánctanár, Kováts Gergely Csanád táncos-koreográfus és Schiffer Miklós stílustanácsadó alkották az ítészek csapatát. 

Dancing with the Stars 2022 zsűri

2021-ben az utóbbit Bereczki Zoltán színész váltotta. A Blikk júniusban úgy értesült, hogy a műsor készítői frissítést terveznek a táncos show zsűrijében, ami nem egyszerű feladat, ugyanis az ítészeknek valamilyen szinten jártasnak kell lennie a táncművészetben ahhoz, hogy a produkciókat értékelni tudja. 

dancing-with-the-stars-zsuri

A 2022-es évad zsűrijét Ördög Nóra, Bereczki Zoltán és új belépőként Szente Vajk Jászai Mari-díjas színész, rendező, műsorvezető, illetve Juronics Tamás Kossuth-díjas táncművész és koreográfus, színházi rendező alkotja.  

juronics-tamas-szente-vajk

A 2022-es Dancing with the Stars szereplői

A harmadik évad műsorvezetői ezúttal is Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András lesznek, az online műsort Gelencsér Tímea vezeti, a szereplőkről pedig hétfő este rántották le a leplet. Képes összeállításunkban mutatjuk, ki az a 10 híresség, akik táncra perdülnek. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük