Damu Roland elárulta gyerekkora kínos titkát
Nem volt könnyű ifjúsága
Damu Roland fellebbentette a fátylat arról, hogy mivel is kereste meg a kenyérrevalót kamaszkorában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bizony adott esetben még a sztárok is hosszú utat járnak be, mire sikerül befutniuk, és megtalálniuk végleges szakmájukat. Al Pacinóról például köztudott, hogy fiatalkorában mindenféle alantas munkákat elvállalt a megélhetésért, sőt, mi több, gyakran az utcán kellett aludnia, ha barátai éppen nem fogadták be.

Néhány hete Damu Roland és menyasszonya, Palácsik Tímea is a szerepelt a TV2 Mr. és Mrs. című showműsorában, ahol szóba került a Jóban Rosszban sztárjának gyerekkora is. Damu nem titkolta el, hogy 14 éves korában röppent ki a családi fészekből, onnantól kezdve élt egyedül, ezért aztán neki is munkát kellett vállalnia.

Hajnalban kellett kelnie

A jóképű színész őszintén bevallotta, hogy dolgozott redőny- és reluxa-üzletkötőként, kamaszkorában pedig rikkancsként is találkozhattak vele a debreceniek. A munka miatt hajnalban kellett kelnie, majd hangos kiabálás közepette minél több napilapot eladnia a járókelőknek.

Roland emiatt esti tagozaton érettségizett, de nem kellett sokáig várnia, mire megtalálta mostani hivatását, színészi karrierjét ugyanis a Főnix Diákszínpadon kezdte. Azóta sikerült befutnia, a nézők pedig a TV2 népszerű szappanoperája mellett - amiben ő formálja meg Várnagy Elődöt - láthatták többek között a debreceni Csokonai Színházban, illetve a szolnoki Szigligeti Színházban.

Tisztázta a róla szóló pletykákat

Sokan nem tudják róla, hogy a harcművészetek elkötelezett rajongója, fiatalkorában meg is nyert egy boszkbajnokságot. Damu Roland az elmúlt hónapok során többnyire a kétes anyagi helyzetéről szóló hírek kapcsán került a címlapokra - több mint ötmillió forint adósságot halmozott fel -, illetve állítólag öngyilkossági tervei miatt.

Utóbbiról azt nyilatkozta Hajdú Péternek a Frizbiben, hogy valóban nehéz időszakon van túl, de sosem akarta megölni magát, tartozásait pedig igyekszik néhány hónapon belül elrendezni.

Damunak született már két gyermeke, a legfrissebb hírek szerint pedig várandós barátnője, Palácsik Tímea is, akit augusztusban vesz majd feleségül.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük