"Nem tudunk egymás nélkül élni" Damu Roland barátnője exkluzív interjút adott

Damu Roland már meg is kérte kedvese kezét.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A közelmúltban a Mokkában nyilatkozott Damu Roland édesapja, Damu Rudolf, ezt követően most pedig a színész barátnője adott egy interjút a Fókusznak, hogy segítsen a közvéleménynek tisztább képeit alkotni párjáról.

- A kedvesem mellettem van, Jucika teljes vállszéleséggel, néha már én sajnálom őt - említette meg barátnőjét Damu Roland, először azok után, hogy a bíróság első fokon hat év letöltendő börtönbüntetésre ítélte.

Két hónapja élnek együtt

Judit eddig nem szólalt meg sehol, ám a Reflektor kedvéért kivételt tett, és mesélt Damu Rolandhoz fűződő kapcsolatáról, akivel már két hónapja él együtt, minek során olyan oldalát is megismerte párjának, amiről sokan nem tudnak.

- Borzasztó figyelmes, tisztelettudó, ami a mai világban nagyon kevés férfiról mondható el, jószívű, jólelkű, minden jót el tudok róla mondani - osztotta meg benyomásait a 36 éves színészről, aki szerinte egyáltalán nem önző ember.

Judit saját bevallása szerint azért vállalta az interjút, mert igazságtalannak tartja, amit Damu Rolandról mondanak. Felidézte megismerkedésük pillanatát is, amikor megmondta neki, hogy szeretne mindent tudni róla, ő pedig mindent elmesélt.

Nem volt benne előítélet

Nem titkolta el, hogy amikor először találkoztak, nem volt benne előítélet, egyszerűen csak kíváncsi volt rá, mint emberre, habár korábban azért olvasott róla az újságokban, ám nem tartja szokásának az ítélkezést.

- Nagyon gyorsan történt ez az egész, mert utána rájöttünk arra, hogy egymás nélkül nem tudunk élni, és összeköltöztünk - mondta Judit, aki azt sem rejtette véka alá, hogy kapcsolatukban azért vannak nehéz pillanatok.

- Roli nagyon nehezen bírja ezt az egész ügyet, ami zajlik körülötte, hogy ennyien bántják, én próbálok neki erőt adni, mellette vagyok, de van amikor van feszültség, amit én természetesen megértek - nyilatkozta.

Hozzátette, hogy nagyon zavarja, hogy nem engedik Damu Rolandot művészileg kibontakozni, aki már meg is kérte a kezét, a nehézségek ellenére pedig szépen élnek és nagyon boldogok.

Ezt is szeretjük