Először szólalt meg! Damu Roland apja őszintén elmondta, mit gondol a fiáról

Damu Rudolf a Reggeliben adott interjút Ruttner György oldalán.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Reggeli szeptember 29-ei, csütörtöki adásában először adott élő televíziós interjút Damu Roland édesapja, Damu Rudolf, aki Ruttner György ügyvéd oldalán őszintén mesélt fia gyerekkoráról.

Elmondta például, hogy normális gyermekkora volt Rolandnak, akit ő nevelt 12 éves kora óta, mivel a válást követően a bíróság neki ítélte, majd hozzátette, hogy átlagos gyerek volt, akinek nem voltak indulatkezelési problémái.

Nem beszél az édesanyjával

Azt azonban nem titkolta el, hogy a válást megelőzték olyan események, amelyek nem feltétlenül tesznek jót egy gyerek lelki fejlődésének, ám erről nem kívánt bővebben nyilatkozni

- Ez összekapcsolódódik azzal, hogy miért nem beszél az édesanyjával - mondta Damu Rudolf, aki szerint fia már négy éve nem áll szóba az édesanyjával, igaz, régebben még tartották a kapcsolatot.

- Ketten egyek vagyunk. Minden nap telefonálunk, ha lehetséges, találkozunk is, szoros lelki kapcsolatban vagyunk - mondta saját kapcsolatukról Damu Rudolf, aki nem gondolja, hogy fia bűnös lenne.

Heves vérmérsékletű volt

Ördög Nóra kérdésére, hogy voltak-e gyermekkorában fiának indulatkezelési problémái, az édesapa elmondta, kisebb hazugságok, stiklik jellemzőek voltak rá, heves vérmérsékletű volt mindig is, de erőszakos soha.

- Dulakodás esetleg lehetett, de a nemi erőszak kizárt dolog - fogalmazta meg határozott álláspontját, amivel Ruttner György, Damu Roland jogi képviselője is egyetértett.

Az ügyvéd kifejtette, bár az édesapát is meghallgatta a bíróság, többet számít az az igazságügyi orvosi szakértői vélemény, amely az első fokú ítélethirdetés napján érkezett meg a bíróságra, és amely álláspontja szerint nem számított bele az ítélet meghozatalába.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük