A magyar színész 10 éve ismert tévésztár volt - Ma pincérként keresi a kenyerét

Damu Roland kénytelen volt a színészkedést vendéglátózásra cserélni.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Damu Roland nevét akkor ismerte meg az ország, amikor szerepet kapott a TV2 2005 februárjában indult napi sorozatában. Hat évig alakította Várnagy Előd étterem-tulajdonost a Jóban-Rosszban című szappanoperában, majd a csatorna 2011. január 12-ével megszüntette szerződését, miután a bíróság bántalmazás és erőszak miatt négy és fél év letöltendő börtönbüntetésre ítélte. Az egykori sorozatsztár sem a színpadra, sem a kamerák elé nem tudott tartósan visszatérni, de a mikrofon mögé sem, hisz szinkronmunkákat sem kap. Damu jelenleg a vendéglátóiparban dolgozik. 

Damu Roland három év után, 2015 áprilisában szabadult. Színészi pályája derékba tört, tavaly év elején azt nyilatkozta, a vendéglátóiparban talált munkát. 

- Egy magyaros étteremben dolgozom konyhai kisegítőként. Kapok egy tisztességes fizetést, amiből ki tudom fizetni az albérletemet, a számláimat. Persze, korántsem értem magam utol - mondta 2018 januárjában a Story magazinnak

damu-roland-fb
Fotó: MTI/Marjai János

A 44 éves volt sorozatsztár már főpincérként dolgozik Budapest belvárosában, egy VII. kerületi étteremben. A Ripost egyik olvasója szúrta ki, aki azt mesélte a lapnak, hogy Damu Roland rendkívül figyelmes, gyors és hihetetlenül precíz volt a kiszolgáláskor. 

- Bár a vendéglő este kilenc óra környékén is tele volt éhes vendégekkel, a korábbi botrányairól elhíresült színész egyedül is állta a sarat. Úgy egyensúlyozott tányérokkal és poharakkal a kezében, mintha mindig is a vendéglátásban dolgozott volna, ráadásul mindenkihez volt egy kedves szava, látszott, hogy nagyon élvezi a munkáját - olvasható a lapban.

Ezt is szeretjük