Damu Roland 15 éve népszerű színész volt - Most élelmiszer-kiszállítással foglalkozik

Damu Roland napjainkban olasz tartós élelmiszerek kiszállításával foglalkozik.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Damu Roland 15 évvel ezelőtt még a TV2 napi sorozatának egyik vezető színésze volt. A 2005 februárjában indult Jóban Rosszban című szappanoperában Várnagy Előd étterem-tulajdonost, a sorozat akkori rosszfiúját alakította. 

Színpadon is sokat szerepelt, emellett az egyik legkeresettebb szinkronszínész volt, több mint 150 filmben és sorozatban adta hangját külföldi színészeknek és rajzfilmfiguráknak.

Damu Roland élelmiszer-kiszállítással foglalkozik

A kereskedelmi csatorna 2011. január 12-ével szüntette meg szerződését, miután a sorozatsztár bántalmazás és erőszak miatt négy és fél év letöltendő börtönbüntetést kapott. Három évet töltött börtönben, és 2015 áprilisában szabadult, színészi pályája ezután megtört.

damu-roland
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Az elmúlt négy évben Magyarországon készült legalább húsz film, indítottak legalább öt magyar sorozatot. Engem egyikbe sem hívtak még epizódszerepbe sem - nyilatkozta 2019 novemberében a Tények Plusznak.

2019 elején azt nyilatkozta, hogy a vendéglátóiparban kapott munkát. Egy magyaros étteremben dolgozott konyhai kisegítőként, illetve pincérként, de tavasszal felmondott, hogy önálló estjével térhessen vissza. 

A cikk az ajánló után folytatódik

2019 decemberében mutatkozott be vele, abban verseket szavalt, és gitárkísérettel énekelt. A 2020 tavaszán kitört világjárvány Damu Roland terveit is felborította.

A 46 éves férfi most ételkiszállítással foglalkozik: olasz termékeket árusít, többek között kávét, száraztésztát, mogyorókrémet és csokoládét, sűrített paradicsomot, olívaolajat. A termékekről Facebook-oldalán képeket is kitett árakkal, és azt írta, privát üzenetben mindenkinek válaszol, ha kérdések merülnének fel. 

A Bors egyik olvasója is rendelt a színésztől, és azt nyilatkozta a napilapnak, hogy Damu nagyon segítőkész volt. 

- Írtam, hogy Nutellát szeretnék tőle rendelni, mert láttam, hogy nála nagy kiszerelésben van. Azonnal válaszolt, azt mondta, hogy bármelyik nap tudunk találkozni este hat után Budapesten. Rákérdeztem a termékek eredetére, arra azt válaszolta, hogy egyenesen Olaszországból származnak.

Szorcsik Viki 42 évesen is bikinis bombázó

A Jóban Rosszban című szappanoperában ismerhettük meg, ahol a csábos Bóta Judit főnővért alakította 2005-től 2009-ig. A színészet mellett az utazás szerelmese. Le sem tagadhatná, micsoda világjáró, a 2021-es évet egy mexikói kiruccanással indította. A homokos tengerparton pedig mi másban élvezhetné a szikrázó napsütést, mint falatnyi bikiniben.

Ezt is szeretjük