Dallos Bogi 10 év után egy teljesen más arcát mutatta meg: a mélypontokat sem hallgatja el
Dallos Bogi Az út közepén című nagylemezében a személyes hullámvölgyekről is énekel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dallos Bogi öt év után új albummal és egy izgalmas képi világú klippel is jelentkezik, amely egy teljesen új oldalát mutatja meg. A 2017-es Épp Most című albuma volt az első szerzői szárnybontogatása, amelyet a most megjelent Az út közepén című nagylemeze követ. 

Az album dalai megélték a Covidot, költözést, szerelmet, házasságot, sikert, sikertelenséget, szorongást, magabiztosságot. Egy különleges eseményen mutatta be a Hotel Astoriában: exkluzív, kiscsoportos dalpremiereknek lehettünk tanúi a szálloda egyik szobájában, majd az összegyűlteknek egy különteremben beszélt magáról és a lemezről.  

Dallos Bogi új lemeze

Dallos Bogi közel tíz éve aktív a magyar zenei életben. 2013 januárjában Tükörképpel bekerült A Dal című műsorba, ahol 2014-ben robbantott igazán nagyot a We All című számmal. Ebben az évben Fonogram- és Bravo Otto-díjat is kapott. A köztévé dalválasztó műsorának 2019-ben a női műsorvezetője is volt, még ugyanebben az évben az X-Faktor mentoraként is bemutatkozott. 

dallos-bogi

- Tíz év alatt rengeteg dolog történt velem. Szerzőként is azt érzem, hogy az a 15 éves lány, aki a We All című dalt énekelte egy hőlégballonos pólóban A Dal színpadán, mintha már nem is én lennék. Bennem is sok minden változott, elkezdtem például a dalaimba belefolyni szerzőként, merem leírni a gondolataimat, érzéseimet. 

dallos-bogi3

- Nagyon sokszor használják rám azt interjúkban, hogy „a mindig vidám Dallos Bogi”. Rájöttem, hogy ez egy idő után terhes tud lenni. A magánéletem tényleg nagyon harmonikus, nagyon boldog házasságban élek, amiről az emberek tudnak is, hiszen a férjem is közszereplő, de ez nem azt jelenti, hogy nem lehetnek rossz napjaim, nem sírhatom el magam, gyengülhetek el egy-egy akadály előtt. Ezt teherként élem meg. 

Ha valaki végighallgatja ezt a lemezt, akkor sokkal jobban megismer engem, mintha rákattint egy rólam írt cikkre.

- A dalaimban benne vannak a gondolataim, félelmeim, boldogságom, szólnak harmóniáról, szerelemről, a család fontosságáról szól, de vannak olyanok is, amikben arról énekelek, még ha minden meg is van az életünkben, néha magányosnak érezzük magunkat, néha szomorkodunk. Ezek olyan témák, amikről kell beszélni. 

A 25 éves énekesnő büszke a zenei életben elért sikereire, de a házassága az, amire a legbüszkébb. Puskás Petivel 2021 nyarán házasodtak össze, mindketten felvették a másik vezetéknevét. 

- A házasságomra nagyon büszke vagyok, meg arra a kapcsolatra, amit működtetünk. Akkor érzem magam sikeresnek, amikor látom a szeretteim arcán azt, hogy büszkék rám. Bár ritkán érzem magam sikeresnek…

Ebben a szakmában és az elmúlt tíz évben az állandó hullámvasút a legnehezebb: egyszer nagyon kellek, máskor nagyon nem.

- Nagyon nehéz ezt nem magamra venni, hanem megkeresni az okokat, továbbmenni, új lehetőségeket teremteni, megtanulni megélni azt, amikor megtalálnak, és nem mindig azon agyalni, mit hogyan kellene csinálni. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Kell erről beszélni! Én is pörgetem a social média oldalakat, és akarva-akaratlanul elkezdem magam másokhoz hasonlítgatni és mérni. Nem arról van szó, hogy olyan képeket kell posztolni, amiken nem a boldogságunkat, hanem a szomorúságunkat mutatjuk meg, de hiszek abban, hogy a social média arról is szól, hogy történeteket meséljünk. 

dallos-bogi4

- A lemez is erről szól, hogy a történeteimet el tudjam mondani. Nagyon motivált vagyok, tele álmokkal és célokkal. Belekezdtem például egy személyiségfejlesztő akadémiába, a hároméves képzés alapja a pszichológia. Biztos, hogy előrébb fogok menni az utamon, ha egy kicsit visszafelé megyek és elkezdek önelemezni, megérteni magamat. Néha szükség van a csendre, abból születhet egy ilyen alkotás, mint ez a lemez. 

A lemez munkafolyamatait 2021 januárjában kezdte szerzőtársával, Wagner Emillel, és 2022 novemberében fejezték be. A lemezzel az a célja, hogy feldolgozza az életem eseményeit, érzéseit, és ha a hallgatói hasonlókon mennek keresztül, nekik is segítsen a feldolgozásban.

- A Van tovább című dal érdekessége, hogy majdnem lehagytuk a lemezről, de végül Kosztyu Jani annyira ráérzett a hangszerelésére, mi pedig a szövegre, hogy az egyik kedvencem lett. A kilátástalannak tűnő helyzetekről, érzelmi manipulációról szól. A múlt sebei nem múlnak el nyomtalanul, de hinnünk kell magunkban, hogy újraírhatjuk a történetünket. Senkinek, semminek nem engedhetjük, hogy uralkodjon a tetteink, érzelmeink felett.

Ebben a klipben úgy érzem, hogy a közönség tíz év után egy teljesen más arcomat, hangomat ismerheti meg

- mesélte a friss klipről, amelyet Czoller Bence rendezett. 

Glamour-gála 2022 legszebb ruhái

A 2022-es Glamour Women of the Year gálán szerda este hat kategória jelöltjeit díjazták. Az esten nemcsak a jelöltek és a nyertesek, hanem számos ismert sztár is tiszteletét tette. Dallos Bogi énekesnőt ugyan idén nem jelölték, de ő viselte a díjátadó egyik legszebb estélyi ruháját. 

Ezt is szeretjük