Dallos Bogi sugárzóan szép volt az MTV-gálán: Puskás Petivel csókot is váltottak a vörös szőnyegen

Dallos Bogi és Puskás Peti a Budapesten megrendezett MTV EMA díjátadó gála egyik legcukibb sztárpárja voltak.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A nemzetközi popszakma nagy és feltörekvő tehetségei egyaránt megjelentek egy-egy produkció vagy díjátadás erejéig a november 14-én, Budapesten megrendezett MTV EMA-n. Egymást váltotta az alternatív rock közkedvelt bandája, az Imagine Dragons, a reggaeton új királya, Maluma, valamint a folkzenészből a világ egyik legnagyobb popsztárjává avanzsált Ed Sheeran.

A Papp László Budapest Sportarénában tartott európai díjátadót világszerte 180 ország nézői követhették élőben. 

Dallos Bogi és Puskás Peti az MTV-gálán

A nagyszabású gálán számos hazai híresség is megjelent, köztük a zenei élet és a hazai celebvilág üdvöskéi is. A vörös szőnyeg legcukibb sztárpárja Dallos Bogi és Puskás Peti voltak, akik úgy turbékoltak, mint a friss szerelmesek. 

A sztárpár a fotósok hada előtt nem leplezte, hogyan éreznek egymás iránt, még csókot is váltottak. 

A 24 éves énekesnő és a 36 éves énekes-színész a 2019-es X-Faktornak köszönhetően lettek egy pár, amelyben mindketten mentorok voltak. Puskás Peti öt hónap kitartó udvarlás után hódította meg választottját, akivel azóta elválaszthatatlanok, szerelmükbe a 2020-as Nyerő Párosban a nézők is betekintést nyerhettek, 2021 októberében pedig az Életünk történetében meséltek kapcsolatukról. 

dallos-bogi-puskas-peti-mtv-ema
Fotó: Profimedia

Az X-Faktor mentora idén februárban eljegyezte a barna szépséget, 2021. augusztus 27-én oltár elé álltak. A fogadalmukat maguk írták, a házasságkötés után pedig mindkettejük neve megváltozott, felvették egymás vezetéknevét, így a hivatalos irataikon Puskás-Dallos Boglárka és Puskás-Dallos Péter néven szerepelnek.

Rácz Jenő és szexi felesége az MTV EMA-n

A 2021. november 14-i MTV EMA VIP-szektorában számos hazai híresség is kíváncsi volt a fellépőkre és a díjazottakra. Köztük volt Rácz Jenő és várandós felesége is. A kismama nagyon szexi összeállításban ment az MTV-gálára: egy fekete nadrág-blézer kombinációt húzott fel, ami alá melltartót sem vett fel. 

Rácz Jenő várandós felesége az MTV-gálán: Dóri szexin kivágott ruhát húzott

MTV EMA díjátadó gálának november 14-én Budapest adott otthont, a nagyszabású show-ra Rácz Jenő és várandós felesége is kíváncsi volt.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük