Dallos Bogit deszkának és botsáskának csúfolták: most fehérneműben mutatta meg alakját

Dallos Bogit tiniként sokat bántották az alkata miatt, de ma már fehérneműs fotókon is meg meri mutatni magát.

dallos-bogi-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dallos Bogi tiniként kezdte a pályafutását, és a csúfolódásokból is bőven kijutott neki, megtapasztalta, hogy a hírnévnek nemcsak előnyei, hanem hátrányai is vannak. 

Mindössze 15 éves volt, amikor 2012-ben a VIVA TV-n bemutathatta Mesehős című dalát. 2014-ben második helyezést ért el A Dal című műsorban We all című slágerével. Innentől kezdve szépen ívelt felfelé a karrierje, 2019-ben az RTL Klub felkérte, legyen az X-Faktor mentora. Ekkor ismerkedett meg későbbi férjével, Puskás Petivel, aki csak hosszas udvarlás után nyerte el az énekesnő szívét

Dallos Bogi fehérneműs fotója

Dallos Bogit már tinédzserként sok támadás érte, a kommentelők egyáltalán nem voltak tekintettel arra, hogy még kiskorú. Többnyire a testalkatába kötöttek bele, gúnyolódtak rajta, milyen magas és vékony. Szerencsére ma már meg sem hallja az ilyen beszólásokat, több önbizalma van, mint valaha. Olyan fotózást is vállal, amely során csak fehérneműt visel. 

 “Zsiráf, botsáska, deszka… sok jelzőt hallottam már az alkatommal kapcsolatban. Tinilányként borzasztóan hatottak ezek a megjegyzések az önértékelésemre, de ma már büszkén, kihúzott vállal, hosszú combokkal, és egy kis mosollyal vonulok végig az utcán” - kezdte a dögös fotó mellé írt szövegében Dallos Bogi, majd azzal folytatta, ma már nem hagyja, hogy a negatív gondolatok a mélybe rántsák. 

A cikk az ajánló után folytatódik

“15 voltam,amikor először színpadon álltam, most 25 vagyok. Úgy érzem, hogy ez alatt a 10 év alatt rengeteg impulzus ért, rengeteg kéretlen és kért visszajelzést kaptam magammal kapcsolatban,rengeteg meghatározó dolog történt velem, és sok dolog változott. Olykor én is belekerülök a hasonlítgatás, önbizalomhiány spiráljába, de sokat dolgozom azon, hogy meg tudjam őrizni önmagam és a számomra fontos értékeket. Mert nem egy egyen nőideálnak kell megfelelnünk, pont a kisugárzásunk, a vonásaink, és a történetünk tesz minket különlegessé” - zárta gondolatait a csinos sztár. 

dallos-bogi
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

A képre természetesen férje, Puskás Peti reagált először, aki rengeteg piros szívet küldött dögös feleségének. Dallos Bogi nem először üzent nőtársainak a pozitív testképpel kapcsolatban, márciusban azt nyilatkozta, idő volt, míg megszerette magát, de ma már cseppet sem szégyenlős. 

 - Nem vagyok szégyellős lány, mert a strandon gond nélkül végigmegyek fürdőruhában. Ennek ellenére nagyon sok kritikát kapok a testalkatomra. A magasságomra, a hosszú, vékony végtagjaimra. Nekem időbe tellett, amíg megszerettem magamat. Mert én voltam mindig az a lány, aki a tornasor elején állt, magasabb volt az összes fiúnál - mesélte márciusban a Blikknek a 25 éves sztár.

Dallos Bogi szexi bikiniben

Dallos Bogi és Puskás Peti úgy döntött, a 2022-es húsvétot kettesben, egy festői szépségű helyen töltik, meg sem álltak az egyiptomi El Gouna turistavárosig. Az énekesnő itt vetkőzött bikinire. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük