Fotók: így néz ki egy 40 éves nő smink nélkül! A magyar műsorvezető ezt az arcát is vállalja

D. Tóth Kriszta minden nap vállalja smink nélküli arcát.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

D. Tóth Kriszta, aki február 1-jén töltötte be a 40. születésnapját, vállalja smink nélküli arcát.

Vasárnap
Hétfő

A köztévé egykori műsorvezetője eldöntötte, egy éven keresztül minden nap kitesz magáról egy festetlen, szűrők és Photoshop nélkül készült képet.

Smink és Photoshop nélkül

D. Tóth Kriszta vasárnap indított elhatározásának természetesen célja is van.

"Úgy döntöttem, hogy mostantól pontosan egy évig, vagyis a 41. születésnapomig minden nap posztolok magamról egy photosopmentes, szűrőmentes, retusmentes, sminkmentes képet. Kíváncsi vagyok, hogy mennyit változik egy negyvenéves nő arca 365 nap alatt.

Milyen télen, milyen nyáron, milyen, ha boldog, milyen ha beteg, milyen ha kialvatlan, milyen ha kipihent, milyen ha gondterhelt, milyen ha felszabadult, milyen ha bal lábbal kelt föl, és milyen ha jobbal. Mindenféle módosítás nélkül, a maga nyers valóságában" - írja a Facebook-oldalán, amelyen valóban eddig minden nap kitette az ígért felvételt.

Azt is elárulta közösségi oldalán, hogy mától csütörtök délelőttönként Kormos Anettel közös rádióműsort vezet a Rádió Bézsen.  A mai téma - kicsit sem meglepő módon - az öregedés.

Fotó: Facebook/D. Tóth Kriszta

Kedd
Szerda

D. Tóth Kriszta a DTK Show műsorvezetőjeként 2012 októberében azt is vállalta, hogy smink nélkül áll kamerák elé. Nézd meg, hogy nézett ki akkor sminkkel és anélkül. Összeállításunkban összesen tíz magyar műsorvezetőt találsz, akik vállalják természetes arcukat is!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük