Ez vicces! D. Tóth Krisztát összekeverték Osvárt Andreával

D. Tóth Kriszta műsorvezetőt összekeverték Osvárt Andrea színésznővel.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

D. Tóth Kriszta és Osvárt Andrea nagyon hasonlítanak egymásra. A műsorvezető és a színésznő a DTK Show egyik adásában össze is öltözött, hogy még inkább úgy nézzenek ki, mint két tojás. A rajongók rendre össze is keverik őket, a tévés erről ma osztott meg egy friss, vicces történetet a Facebook-oldalán.

"Táncóra után, fekete bő pulcsiban, kapucniban, edzőcipőben, egy gramm smink nélkül ebédet vásárolok. A pultnál az ismerős kiszolgáló fiú nagyot kacsint: "Na, mi a helyzet? A filmbemutató után már csak kapucniban mersz kimenni az utcára?"

Én: "Öööö... filmbemutató?"

A fiú: "Aha, pont a hétvégén láttam a moziban, még mondtam is a haveromnak, hogy ez a csaj nálunk szokott vásárolni."

Én: "Jaaaa! Az nem én vagyok, hanem az Andi. Fiatalabb, magasabb, vékonyabb. De köszi."

A fiú: "Tényleg? Na, nem baj. Azért örülök neked, nagyon."

Óriási. "Hajnal Tímea", én így szeretlek! :)))))))" - írta  D. Tóth Kriszta utalva a február 13-án bemutatott Megdönteni Hajnal Tímeát című filmre utalva, melynek Osvárt Andrea a női főszereplője.

Így néz ki D. Tóth Kriszta smink nélkül

Magyarországon még senki nem vállalta be azt, amit D. Tóth Kriszta 2012 októberében: a műsorvezetőt a DTK Show adásában smink nélkül láthatták a nézők. Nézd végig összeállításunkban, hogy néznek ki a hazai sztárhölgyek sminkkel, leheletnyi festékkel, illetve anélkül!

Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük