Baleset érte D. Tóth Krisztát! A műsorvezető csontját törte
A DTK Show nyári válogatása
A műsor tévében be nem mutatott jelenetei a ma esti DTK Arcokban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

D. Tóth Kriszta szenvedett már lábujjtörést, és néha véres sebeket is szerzett a DTK Show forgatása alatt, mégse bánta meg, hogy a híradós pult biztonságát a show műfajára cserélte.

A produkció nyári válogatásműsorában ma este a műsorvezető exkluzív kisfilmben megmutatja a saját legfélelmetesebb, legkínosabb és legviccesebb pillanatait is.

Majdnem fejre ejtették

Rákász Dani, a jóképű táncos majdnem fejre ejtette D. Tóth Krisztát a forgatás alatt, az eddig tévében le nem adott jelenetet is a ma este 20.15-kor kezdődő DTK Arcok című összeállításban láthatják először a nézők az m1-en.

A DTK-ban az is megesett, hogy a csinos tévés repülésfóbiája ellenére műrepülőgépre szállt, harcolt vagy éppen jégkorcsolyázott.

A műsorvezető a nyári válogatásműsorban ezúttal az adás történetének legnagyobb nevettetőit hozza el újra. Ebből a sorból nem maradhat ki Bagi Iván és Nacsa Olivér.

D. Tóth Kriszta átengedte nekik saját műsorát, hogy ott parodizálhassák. Bár több humorista óvta attól, hogy ezt megtegye, ő végül - elsőként tévés kollégái közül - rábólintott.

Az emlékezetes jelenet mellett énekesi babérokra vágyó Bagi Iván másik arcát is megismerhetjük ma estek: a színfalak mögötti elkapott pillanatokból kiderül, hogy a humorista titkos álmát teljesítette a műsor, amikor a közös éneklést lehetővé tette a példaképével, Kohánszky Royjal.

Rózsa Gyuritól Koós Jánosig

Jön újra Rózsa Gyuri, aki egy vízautomatát kap D. Tóth Krisztától, továbbá  Mucsi Zoltán és Scherer Péter, avagy Kapa és Pepe is újra elfoglalja a stúdiót, és átengedik a nézőknek a vendégkanapét tesztelésre.

A régi idők nagy nevettetői közül a Koós-Aradszky páros húzza ismét egymást, és az is kiderül, hogy az egykori híradós 20 év alatt sem felejt, és bizony jobban tudja az Ájlávjú szövegét a szerző Geszti Péternél.

Fotó: MTVA, Zih Zsolt

Ezt is szeretjük