10 évig a köztévé népszerű műsorvezetője volt - Most új műsorral tér vissza a képernyőre

D. Tóth Kriszta egy régi és egy új műsorral is jelentkezik a Spektrum Home csatornán.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

D. Tóth Kriszta tíz évig a köztévé egyik legnépszerűbb műsorvezetője volt. 2002 októberében szerkesztő-műsorvezetőként kezdett el dolgozni a Magyar Televíziónál, majd 2004 júniusától 2007 márciusáig a köztévé brüsszeli tudósítója volt. Hazatérése után a Híradót és a Panoráma című külpolitikai magazint vezette, melyeket 2011 októberében saját műsora, a DTK - D. Tóth Kriszta Show váltott fel. A köztévénél 2013 januárjában mondott fel. 2015 márciusában elindította saját online magazinját, a WMN-t, melyen népszerű YouTube-műsora, a DTK: Elviszlek magammal is helyet kapott. Idén májusban a műsor legnépszerűbb adásait adta le a Spektrum Home, június végén pedig a csatornán debütáltak a legújabb részek. Szeptembertől a vadonatúj részek debütáltak, novembertől pedig egy új műsorral is jelentkezik a 43 éves tévés. 

A Spektrum Home november 5-től vadonatúj műsorsávot indít, melyben a megszokott, általános szórakoztató tartalmakon túl főszerepet kapnak az ország kedvenc művészei, elismert sztárjai és a minőségi szórakozás. 

d toth kriszta-elviszlek
Fotó: Spektrum Home

Az egyik hetente jelentkező új formátum a Helló, tesó! című dokuportré-sorozat, melynek házigazdája D. Tóth Kriszta és meglepetés-műsorvezetőtársa, akik ismert testvérpárokat mutatnak be saját környezetükben, számukra fontos emberekkel és helyszíneken.

Az egyik merőben új szabású műsort Tesztbeszéd címen láthatják majd a nézők, melynek műsorvezetője Dombóvári István, aki teljesen új szerepkörben mutatkozik be. A talk show-ban négy művész, híresség szembesül azzal, hogy életük fontos kérdéseiben mit gondol róluk valójában a közönség, és ők mit gondolnak egymásról. 

dombovari-istvan-testbeszed
Fotó: Spektrum Home

A NŐComment! színpadi változata már sokak számára ismert lehet, de a rendhagyó női talk show - többek közt Ábel Anitával, Dobó Katával, Kovács Patríciával és Hadas Krisztával - ezúttal a tévé képernyői elé várja a rajongókat. 

Ezt is szeretjük