Így néz ki Charlie Sheen magyar hangja: Czvetkó Sándor
Czvetkó Sándor lágy hangját számos filmben hallhattuk már, mostanában például a Két pasi meg egy kicsiben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Charlie Sheen, a Két pasi meg egy kicsi sztárja az utóbbi időben kimagasló színészi teljesítménye helyett inkább magánéleti balhéi miatt kerül az újságok címlapjára. Az őt magyarul megszólaltató Czvetkó Sándor nem sokban hasonlít a zűrös színészre.

Hazánk egyik legnépszerűbb férfi szinkronhangját a nagyközönség elsősorban a mozifilmekből és sorozatokból ismeri, pedig a karakteres orgánumú színész az ország több színpadán is megfordult már.

Szentesre járt

A 45 éves sztár Veszprémben született, majd családjával Békésre költöztek.

Középiskolai tanulmányait a híres szentesi dráma tagozatos Horváth Mihály Gimnáziumban folytatta, majd elsőre felvették a Színház-és Filmművészeti Főiskolára.

A főiskola előtt egy évig katonai szolgálatot teljesített, majd 1988-ban, 23 éves korában szerezte meg a diplomát.

Még ebben az évben csatlakozott a frissen alakult egri Gárdonyi Géza Színház társulatához, két év múlva pedig az Arany János Színház tagja lett.

A Madáchban játszik

1994 óta szabadúszó, rendszeresen játszik a Madách Színház színpadán, a közönség láthatta többek között az Elveszett paradicsomban és A három testőrben is.

A színház mellett néhány tévéfilmben is szerepelt, de tehetségét az Őrzők című filmsorozatban is megcsillogtatta.

Élőben mostanában a Budapesti Kamaraszínház Tivoli stúdiójának színpadán találkozhatunk vele, az Iglai István rendezte Utószinkron című darabban, ahol Szalóki figuráját kelti életre.

Ezt is szeretjük