Váratlanul válik a magyar műsorvezető! Már fél éve külön él férjétől

Beadta a válási papírokat Czippán Anett, a FEM3 műsorvezetője és férje, Rendes Zoltán.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Meglepő hírrel állt elő ma Czippán Anett, a FEM3 műsorvezetője: öt év házasság után elválik férjétől, Rendes Zoltántól. Már a válási papírokat is beadták a bíróságra.

Czippán Anett gyerekként 1996-ban került a Kölyökidő című műsorba, amelyben 1999-ig volt látható. Miután elvégezte egyetemi tanulmányait, a TV2 Aktív című műsorát vezette, illetve látható volt a FEM3 csatornán is.

2009-ben kötött házasságot Rendes Zoltánnal, a TV2 akkori kreatív vezetőjével. 2011 júliusában megszületett kisfiuk, Olivér. Sokan álompárként tekintettek rájuk, ezért is meglepő, hogy már fél éve külön élnek, és válnak.

A 30 éves műsorvezető azt mondta, hogy a lángolónak indult szerelem elmúlt, úgy egy éve kiüresedett a házasságuk, elhidegültek egymástól. Sokszor nekifutottak, hogy megbeszéljék a gondokat és megmentsék kapcsolatukat, végül mégsem sikerült - nyilatkozta a TV2 Aktív című műsorának.

Czippán Anett 2013 novemberében tért vissza a képernyőre a TV2 Állatőrség című műsorával, szeptembertől pedig ő lesz a FEM3 Café című magazinjának egyik műsorvezetője.

Fotó: FEM3/Sajtószoba

Hazai sztárok, akiknek tönkrement a házassága

Az idei évben több sztár is meglepett bennünket, amikor váratlanul bejelentették: tönkrement a házasságuk, elválnak. Nézd meg, kik ők!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük