Romlott Czeizel Endre állapota! Őszintén beszélt gyógyíthatatlan betegségéről
Czeizel Endre a Fókusznak nyilatkozott állapotáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Czeizel Endre nagy meglepetést okozott azzal, hogy múlt héten a nyilvánosság előtt is vállalta, két gyermeke is született szerelmétől, miközben a feleségét nem hagyta el.

A genetikus tisztában volt azzal, hogy sokan képzeletben megkövezik, amiért felvállaltan kettős életet él.

Romlott Czeizel Endre állapota

Való igaz, kevesen voltak, akik úgy gondolták, tisztességes dolog, hogy mindkét nővel tisztázta a helyzetet, ahogy az is, hogy feleségét az együtt töltött évtizedek után nem hagyta el, és szerelmét sem hagyta faképnél, amikor kiderült, hogy az állapotos.

Czeizel Endre a negatív vélemények ellenére úgy gondolta, élete végén rendezi a róla kialakult képet. A 80 éves professzor ugyanis rákos, amikor orvosai közölték vele a rossz hírt, két évet jósoltak neki, ebből másfél hónap van vissza.

- A második kemoterápia a múlt év szeptemberében-októberében olyan nagy szenvedéssel járt, hogy úgy éreztem, én ezt még egyszer nem akarom. Beszéltem az orvosommal, megbeszéltem a családommal, hogy ha visszaesem, és ez három hete történt, akkor engedjenek elmenni - mesélte a Fókusznak.

Váratlanul azonban megváltoztatta a döntését: mégis felveszi a harcot, belemegy egy utolsó kezelésbe.

- Nekem ez az elmúlt öt hónap annyi szépet adott, annyi örömet okozott az életemben. Úgy tudtam minden nap örülni annak, hogy még élek, hogy én mondtam a professzoromnak, belemegyek egy újabb kemoterápiába - árulta el az RTL Klub riporterének.

Hogy mi történt az elmúlt öt hónapban? Többek között párja, Dóri augusztusban világra hozta a kislányukat, Fannit, aki egy újabb örömforrás Czeizel Endre életében, csakúgy, mint a 2006-ban született Andriska.

Ezt is szeretjük