Curtis ezért nem jelent meg a Sztárban Sztár adásában: szívszorító oka volt
Curtis az Instagramon tudatta, miért nem jelent meg tegnap este a műsorban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Váratlan fordulattal indult a Sztárban Sztár vasárnapi adása. Már rögtön a nyitó produkciónál feltűnt, hogy egy énekes hiányzik a csapatból, Curtist hiába keresték rajongói a fellépők közt.

Mint utóbb a műsorvezető, Till Attila elárulta, az énekes már a próbákon sem vett részt, ám a legutolsó pillanatig nyitva hagyták annak lehetőségét, hogy megérkezzen a TV2 székházába. Mivel erre nem került sor, ő már nem vehet részt a jövő heti döntőben, és nem versenyezhet a 2020-as év legsokoldalúbb előadója címért.

Curtis nem jelent meg a Sztárban Sztár forgatásán

A 31 éves sztár Instagramját valósággal elárasztották az aggódó üzenetek, sokan szerették volna tudni, mi lehetett annak hátterében, hogy minden előzetes bejelentés nélkül kámforrá vált. Kedvencük válaszára ma délelőttig várniuk kellett, az oldalán tudatta, miért nem tudott megjelenni. Az énekes szavait változtatás nélkül közöljük:

„Sziasztok. Sajnos a tegnapi nap így alakult... Vasárnap volt! Mindenszentek... édesapám hiánya feldolgozhatatlan még ennyi év távlatából is. Egyszerűen képtelen voltam elindulni és szórakoztatni... Tudom, egy előadónak “szuperhősnek” kell lennie, én nem vagyok az! Ember vagyok!!!”

curtis szt
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

A zenész bejelentése vegyes érzelmeket váltott ki követőiből. Voltak, akik abszolút megértették, mennyi fájdalommal jár a gyász különösen az év ezen szakaszában. Mások szerint, mivel Curtis felnőtt ember, nem húzhatja ki magát a kötelességei alól. Voltak olyan kommentelők is, akik bár elfogadhatónak találták távollétének okát, nem értették, miért nem jelezte időben, hogy képtelen végigcsinálni a forgatást.

Curtis kisfia

Curtis 2019. augusztus 4-én lett édesapa. Az énekes azóta gyakran mutatja meg csemetéjét követőinek az Instagram-oldalán, akik imádják nézegetni a cuki felvételeket Doniról.

Ezt is szeretjük