Curtis elárulta, mikor állna össze Majkával újra
Curtis február óta hat új dallal jött ki, a jövő évre is komoly zenei tervei vannak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tavalyi év egyik legnagyobb botránya volt, amikor Majka és Curtis tavaly augusztusban összerúgta a port, miután előbbi a Szegedi Ifjúsági Napok alatt a színpadon, majd a közösségi oldalán is bejelentette: elválnak az útjaik, mert betolakodott közéjük egy harmadik barát, a kábítószer. Curtis idén januárban elismerte a függőségét és azt, hogy egyedül nem tudja legyőzni, ezért bevonul egy rehabilitációs központba, Majkának pedig igaza volt. 

A harmincéves rapper az elmúlt nyolc hónapban egyenesbe jött, új dalokat írt, rengeteg fellépése volt nyáron is, tavasszal megnősült, augusztusban pedig megszületett a kisfia. A Spektrum Home csatornán vasárnap esténként jelentkező NőComment! című műsorban elárulta, azt sem tartja kizártnak, hogy újra összeálljon Majkával. 

- El tudom képzelni, sőt! Van olyan összeg… szabad szemmel jól látható összeg - mondta a végén már nevetve Curtis. 

curtis
Fotó: TMC

- Lenne is szerintem nem kevés cég, ami ebbe invesztálna, mert ez egy jó dolog lenne. De ennek nincs itt az ideje. Sem nálam, sem nála. Ha megnézitek az oldalát, most milyen bulikat csinálnak… top 1 a műsor meg a show! Én azt mondom, mind látványban, dalokban, előadásban ez top itthon - dicsérte Majkát és csapatát.

Curtisnek is rengeteg munkája volt az elmúlt hónapokban, és nagy váltásra is készül, jövőre már csak élő zenekarral fog fellépni. 

curtis-nocmment
Fotó: TMC

- Végighakniztam a nyarat, augusztusban is 33 koncertem volt, a februárban megjelent új lemezem platina lett. A hakniból elég volt. De azért volt fontos idén nyáron, hogy mindenki lássa, képben vagyok, dolgozom, van munkabírásom, igény is van rám. A jövőben szeretnék többet lenni a családommal, a fiammal, és az élő bulikból maximum napi egyet csinál az ember: pénteken és szombaton, nyári fesztiválszezonban jönnek be még a hétköznapok, de azokat hosszabb távon, előre lehet tervezni. 

 Azt is bevallotta a műsorban, hogy a Majkával való különválás után még mélyebbre került, még többet bulizott, és sokszor nem volt képben. A drogot a kreativitása is megsínylette, már nem tudott olyan dalokat írni, mint korábban, és csak Majkának, illetve Majkával írt dalszöveget. Miután kijött az elvonóról, újra termékenyen alkot, február óta hat új dallal jött ki. 

A hétéves Marián olyan, mint Majka kicsiben

Majka és kedvese, Dundika fiai le sem tagadhatnák híres szüleiket. Míg a hároméves Olivérben a legtöbben a sztáranyuka vonásait, addig a hétéves Mariánban Majkát vélik felfedezni.

Ezt is szeretjük