Váratlan bejelentés! Agyvérzést kapott a népszerű magyar színész
Vallomás
Csuja Imre agyvérzést kapott, tíz napig kórházban tartották.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Agyvérzést kapott Csuja Imre, az Üvegtigris Csokija, a Jóban Rosszban Guszti bácsija.

Az 52 éves színész szerencsére még időben szakemberhez fordult, mára már jól van, mesélte a HOT! magazinnak.

Szélütést kapott

A népszerű színművész eleinte csak annyit vett észre, hogy nehezebben fejezi ki magát, mint máskor, néha a szavakat sem tudta artikulálni. Amikor ez egyre gyakrabban fordult elő, felkereste orvosát.

- Sürgősségi beutalót kaptam CT-vizsgálatra. Kiderült, agyvérzésem volt, de szerencsére néma területre csapódott be, ezért nem okozott maradandó károsodást a mozgás- és beszédközpontban - elevenítette fel.

A diagnózist követően azonnal kórházba ment, ahol alaposan kivizsgálták, és tíz napig infúzióra kötötték. Az orvosok szerint egy komolyabb ütés következménye lehetett a stroke.

Hogy ez mikor történhetett, azt maga sem tudja. Öröklött hajlamról egyébként nem lehet szó, mert a családjában korábban senkinek nem volt neurológiai problémája. Ő maga fizikálisan és mentálisan is remekül érezte magát a szélütés előtt: forgatott, szinkronizált, szerepelt a színpadon. Ezért is érte váratlanul a diagnózis.

Egészségesebben él

A kórházban volt ideje gondolkodni, és eldöntötte, ha nem is lett nagyobb baj, jobban odafigyel az egészségére.

- A családom jobban megijedt, mint én. Én sem főleg magamért aggódtam, hanem értük, hogy mi lesz velük - mondta.

Az eset óta egészségesebben étkezik, szenvedélyes dohányosként is kevesebb cigarettát szív, és elhatározta, félévente kontrollra fog járni.

Ezt is szeretjük