Csősz Bogi tagadja, hogy plasztikáztatott: látványosan nagyobb mellét ezzel indokolta
Csősz Bogit sokan azzal vádolták, hogy kés alá feküdt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csősz Bogi az Instagram-oldala alapján le sem tagadhatja, hogy imád mindent, ami mozgás. A sok sport meglátszik a testén, bombasztikus formában van. Alakját sokszor megmutatja lenge ruhadarabokban, ezeken a fotókon pedig jól látszik még a legapróbb változás is.

Követői az elmúlt időszakban ki is szúrták, hogy valami másképp fest rajta: friss fotóin látványosan nagyobbnak tűnnek a mellei. 

Csősz Bogit plasztikával vádolták meg

A felismerés után sokan nem féltek elmondani véleményüket, többen megkérdezték tőle komment formájában, hogy plasztikai műtétnek köszönhető-e a méretváltozás.

A 36 éves luxusfeleség tagadja, hogy kés alá feküdt volna. Állítása szerint a női test különösen jól formálható. Az egészséges életmód és a megfelelő edzés mellett nincs szükség orvosi beavatkozásra, hogy valaki feltűnő eredményeket érjen el.

- Nagyon sokféleképpen tudom a testemet használni, a testünk nagyon érdekes, és szerintem sok ember nincs tisztában azzal, hogy mi tudjuk irányítani azt, hogy hogyan néz ki - fejtette ki az RTL Klub Fókusz című műsorában.

Csősz Bogi 2020 júniusában és szeptemberében.
Csősz Bogi 2020 júniusában és szeptemberében.
Fotó: Instagram/Csősz Boglárka

Ő ennek a tudatosságnak tulajdonítja a változást is: az elmúlt nyár nála az izomzatépítésről szólt, az aktív életmódnak köszönhetően teste tónusosabbá vált, kebelmérete viszont kisebb lett. Ezután visszafogta a tömegnövelést, így az izmaiból sokat veszített, ám melle visszajött.

- Azt tudni kell, hogy ha túledzi magát valaki, akkor nyilván a melltömegéből is veszít. Ezt gyorsan vissza lehet kapni, ahogy visszafogjuk a sportolást. Most sokkal több a jóga az életemben, többet nyújtok, ezáltal rögtön van egy kis változás az alakomon is.

Magyar sztárok, akik bevallottan plasztikáztattak

Van, aki azért plasztikáztat, mert elégedetlen önmagával, mások a párjuk miatt jutnak erre az elhatározásra, ám akadnak olyanok is, akiknek egy betegség, baleset vagy sérülés miatt nincs más választásuk. Képes összeállításunkban megnézheted azokat a hazai sztárokat, akik nem titkolják, plasztikáztattak valamit az arcukon.

Ezt is szeretjük