Kolléganőjébe szeretett bele! A Barátok közt sztárja először mutatta meg párját
Csórics Balázs, a Barátok közt sztárja megmutatta szerelmét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csórics Balázs május óta alakítja a Barátok közt című sorozatban Vida Rudit, Krisztián szókimondó, már-már nyers katonatársát, aki rendszerint akkor jelenik meg a színen, amikor nem kellene, és különleges érzékkel tesz tönkre szinte minden meghitt pillanatot.

A 29 éves színész a Színművészeti elvégzése után a Madách, majd a József Attila Színházban játszott, négy évvel ezelőtt pedig úgy döntött, külföldön próbál szerencsét: egy óceánjáró luxushajón kezdett el dolgozni énekesként. Itt ismerte meg párját, Katalint, akivel két és fél éve együtt vannak, és aki a kolléganője volt, amikor egymásba szerettek. Szerelmét az RTL Klub Reflektor című műsorában mutatta meg először a nézőknek.

- Találkoztunk itthon a reptéren, elkezdtünk beszélgetni, egymás mellé szólt a jegyünk is, folytattuk a beszélgetést, és lényegében úgy maradtunk - mesélte a színész.

Bár többször is megbeszélték, hogy köztük nem lehet több barátságnál, mégis sülve-főve együtt voltak, és végül összejöttek. Másfél évvel ezelőtt költöztek haza, azóta együtt is élnek, az esküvő is szóba került már köztük.

Fotó: RTL Klub/Nagy Botond, Klinszky Gábor, RTL Klub/Reflektor

Szőke bombázók a Barátok köztben

Nézd meg azokat a dögös szőke színésznőket, akik a sorozatban játszanak!

Ezt is szeretjük