Kinek akar bizonyítani? Ezért jelentkezett a Megasztárba Csonka Andreas
Csonka Andreas meg akarja mutatni, hogy helye van a tehetségkutatóban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ismét jelentkezett a Megasztárba Csonka Andreas, aki az ötödik szériában már bemutatkozott a nagyközönségnek, ám akkor a tehetségkutató elején kiesett.

A 28 éves énekes a TV2 kamerái előtt nyilatkozott arról, miért méretteti meg magát ismét.

Hamar kiesett

Csonka Andreas 2010 októberében Juanes La camisa negra című produkciójával nem hengerelte le a nézőket, így ő és a Fivérek együttes álltak a tizenkettes mezőny utolsó két helyén. Végül a komárnói tehetségnek kellett búcsúznia a műsor második kiesőjeként.

- Történelmet írunk a Megasztárban, mert döntős még soha nem jött vissza. Én megtettem ezt a lépést, és remélem, meg tudom mutatni és be tudom bizonyítani, hogy van helyem ebben a műsorban - mondta.

A felvidéki fiatalember tavaly még nem azért jelentkezett, hogy nyerjen, de most ezt a célt tűzte ki maga elé.

Kapott egy újabb esélyt

Úgy érzi, erre minden esélye megvan, mert a távozása óta eltelt időszakban sokat változott.

- Az az igazság, hogy még most sem emésztettem meg a kiesésemet. Én azt gondolom, nagyon rossz volt a dalválasztásom, pedig igazából ebben rejlik minden. Valahol meg is érdemeltem a kiesést, de én igazából nem az vagyok, aki akkor azon a színpadon állt - folytatta.

Prince Purple Rain című dalával Bereczki Zoltánt nem tudta lenyűgözni, de nagy nehezen sikerült összeszednie a továbbjutáshoz szükséges három szavazatot.

- Én tudom, hogy benned sokkal több zene szól. Ez egy megelőlegezett bizalom részemről - értékelte produkcióját Mester Tamás.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük