Még sosem volt ennyire vékony! Vészesen lefogyott a magyar színész
Már csak 73 kiló
Csonka András a Mary Poppins próbái alatt lett csontsovány.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csonka András szinte csontsoványra fogyott az utóbbi időszakban. A 47 éves színész a Mary Poppins feszített tempójú próbafolyamatával magyarázta a súlyvesztést.

Szerinte a premier után visszajönnek rá a kilók, sőt, talán már hamarabb, a nyári színházi szünet alatt, amikor nyaralással kapcsolódik ki.

Nem tud ebédelni

A Madách Színházban hármas szereposztással  szeptember végén tartják a Mary Poppins című darab premierjét, amelyben Csonka András a férfi főszereplőt, Bertit alakítja.

A próbaidőszakban napi hat-nyolc óra táncpróbája volt egy nap, más sportot már nem kellett beterveznie, így is olvadtak a kilók az amúgy is vékony testalkatú sztárról. Emellé jöttek még az olyan különleges színpadi trükkök, mint például a röpködés.

- Hiába volt ebédszünet délután kettő és három között, ha utána egy órával a próbán fejjel lefelé kellett lógnom a színpad felett. Egyértelmű volt, hogy ilyenkor nem ebédelhettem, különben kidobtam volna a taccsot - mesélte az RTL Klub Reflektor című műsorának kamerái előtt.

A fizikailag megterhelő próbafolyamat, valamint az ebéd helyett az esti étkezés bevezetése megtette hatását, a színész olyan sovány lett, hogy saját bevallása szerint oldalról már nem is látszik, még az arca is pengényire vékonyodott.

Csak 73 kiló

Legutóbb az egyik kereskedelmi csatorna szórakoztató műsora, a Szombat esti láz alatt volt ennyire csont és bőr. Akkor, 2006-ban Keleti Andrea táncóráinak köszönhetően 74 kilóra fogyott le. Most ezt a súlyt is alulmúlta egy kilóval, ami 188 centiméteres magasságához igencsak kevés.

A teátrumban is megtartott nyári szünet alatt azonban várhatóan ismét összeszedi magát. Azt, hogy mivel is tölti, hol és mikor, még nem tudja, a baráti társaságában ugyanis már mindenki maga mögött tudja a nyaralást.Fotó: RTL Klub/Reflektor
Ezt is szeretjük