Ezért nem született gyereke! Csonka András vallomása meglepte a műsorvezetőt

Csonka András a gyerekvállalásról mesélt egy tévéműsorban.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor Csonka András Hajdú Péter műsorában, a Frizbiben vendégeskedett, egyebek mellett a gyerekvállalás kérdése is szóba került.

Az 50 éves színész bár nem szeret magánéletéről beszélni, most kivételt tett, és őszintén elmondta, mit tervez a jövőre nézve.

Szeretne gyerekeket

Hajdú Péter kezdetben a párkapcsolatairól faggatta Csonka Andrást, aki részleteket most sem árult el, de annyit elmondott, élt már együtt másokkal korábban.

Ezután a műsorvezetőt az érdekelte, nem gondolkodott-e a színész a gyerekvállaláson.

- 50 éves volt apám, amikor születtem, úgyhogy még nem vagyok elkésve. Arról nem beszélve, hogy ez is egy olyan téma, amire nem lehet rágörcsölni. A boldogsághoz elég sokféle út vezet, én is járok egyet, ami talán afelé vezet, hogy majd elmondhassam, boldog volt az életem - válaszolta kissé kitérően Csonka András.

Hajdú Péter erre azt mondta neki, egyszerűbb lenne azt mondani, hogy nem szeretne gyereket, és ezzel lezárni az ügyet.

- Imádom a gyerekeket, és az is biztos, hogy lesz az életemnek egy olyan szakasza, lehet, hogy ez most fog elkezdődni, amikor közöm lesz a gyerekekhez. Ezzel kapcsolatban sok ötletem van, mert gyűlölöm a felnőttek világát - osztotta meg gondolatait a műsorvezetővel a színész.

Ekkor váratlanul megcsörrent Csonka András telefonja, aki sűrű bocsánatkérések közepette kinyomta a hívást, majd folytatta, amit elkezdett.

- Imádom a gyerekeket, és bennük megvan az, amit én meg szeretnék őrizni. Az ártatlanság, az őszinteség, a tisztaság, ami érték, ami számomra fontos. A felnőttek világát egyre jobban gyűlölöm, mert tele van megosztottsággal, irigységgel, gyűlölettel, kivagyisággal - tette még hozzá.

Fotók: TV2/Frizbi, címlapkép - RTL Klub Sajtóklub.

Ezt is szeretjük