Mire ez a titkolózás? Mégis egy párt alkot az RTL Klub két sztárja
Csobot Adél és Istenes Bence viselkedésükkel cáfolták a szakításukról szóló pletykákat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár az egyik bulvár hetilap szerint vége a románcuknak, Csobot Adél és Istenes Bence a ma este adásba kerülő A Kód forgatásán viselkedésükkel cáfolták a pletykákat. 

Hogy a 2012-es X-Faktor harmadik helyezettje és az After X-et vezető Istenes Bence nem közömbösek egymásnak, azt szintén az RTL Klub kamerái bizonyították: a tehetségkutató háttérműsorában a műsorvezető feltűnően hevesen bókolt a 18 éves énekesnőnek. 

Szakítás a záró parti előtt?

Még zajlott az X-Faktor, amikor december elején kiderült, a kereskedelmi csatorna két fiatal sztárja egymásba habarodott.

A hot! magazin aztán múlt héten azt írta, a tehetségkutató záró partijának idején már nem voltak együtt.

Az RTL Klub egyik dolgozója azt állította a lapnak, feltűnt neki, hogy a buliban Csobot Adél és Istenes Bence feltűnően kerülte egymást, majd egy kollégája felvilágosította: a lány nem sokkal előtte szakított a 25 éves műsorvezetővel arra hivatkozva, hogy valami szerinte hiányzik a kapcsolatukból.

Az egykori zenetévés nem roskadt magába, alaposan a pohár fenekére nézett, és idősebb nőknek kezdte csapni a szelet.

Az informátor is hozzátette, hogy szerinte az énekesnő csak egy játékszer volt Istenes számára, akinek egyébként a nagyon vékony és törékeny hölgyek a zsánerei.

Pikáns és kétértelmű megjegyzések

Hogy valóban szakítottak-e, azt nem tudni, ám tény, hogy A Kód ma este adásba kerülő részében úgy tűnt, nagyon is jól megvannak egymással, és az a bizonyos szikra sem hiányzik kapcsolatukból.

Amikor a Fókusz riportere arról próbált puhatolózni, mi igaz a pletykákból, vajon együtt vannak-e még, vagy ismét együtt vannak-e, kétértelmű, ám sokat sejtető választ adtak.

- Összeszokott volt a párosotok? - kérdezte a riporter.
- Igen, hiszen rengeteget gyakoroltunk - válaszolt Csobot Adél kacagva.
- Hát, azt, amit gyakoroltunk, végül nem kellett itt alkalmazni - kontrázott széles mosollyal az arcán Istenes Bence.

A pikáns és kétértelmű megjegyzésekből a vetélkedőben sem volt hiány. A páros szerint elmondták A Kódban, hogy mi van közöttük, aki kíváncsi a részletekre, az nézze a műsort január 7-én 19.10-től.

Ma estétől egyébként minden hétfőn egy-egy celebpáros teszi próbára tudását és memóriáját az RTL Klub közkedvelt kvízshow-jában. Csobot Adél és Istenes Bence után az Irigy Hónaljmirigy két tagja, majd Németh Kristóf és Fodor Zsóka, a Totalcar műsorvezetői, Winkler Róbert és Bazsó Gábor, továbbá a Való Világ 5 szerelmespárja, Attila és Kinga szállnak versenybe a nyereményért.

Fotó: RTL Klub/Fókusz

Ezt is szeretjük