Már 7 éves! Csisztu Zsuzsát iskolás nagyfiával kapták le
Képeken a sztárok fiaikkal
Csisztu Zsuzsát és hétéves fiát, Krisztiánt a moziban kapták le.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csisztu Zsuzsa nagyobbik fia, Krisztián már hétéves, idén ősszel iskolába is ment. A Digi Sport műsorvezetőjét csemetéjével az Uránia Nemzeti Filmszínházban kapták le, ahol a Csillagok háborújának animációs sorozatának különkiadását, a Star Wars: A lázadás szikráját vetítették.

- Nálunk a család fiútagjai nagy Csillagok háborúja-imádók, legfőbbképpen a férjem, ő volt az, aki elkezdte ezt a mániát, és beültette a nagyfiamba is. Már a pelenkázón mondogatta neki pici korában, hogy az erő veled van, fiam! - árulta el a 44 éves sztár. 

Csisztu Zsuzsa számára mostanában inkább az fontos, hogy nagyfia kipihent legyen reggelre, hiszen szeptemberben megkezdte az iskolát.

- Krisztián első osztályos, gyakorlatilag két és fél-három hete megy az iskola, ez azt jelenti, hogy át kellett az életünket dimenzionálni, jóval korábbi lefekvésre az ő oldaláról, és sokkal korábbi kelésre nyilván a mi oldalunkról. Nagy terhelés az egy elsősnek, hogy reggel háromnegyed nyolctól gyakorlatilag délután négyig bent vannak az iskolában - mondta.

Nézd meg, kik voltak azok a sztárok, akik fiaikkal ellátogattak a moziba!

Híres magyar színészek és lányaik

Várkonyi Andrást, a Barátok közt című sorozat Vili bácsiját az egész ország ismeri, azt azonban valószínűleg kevesen tudják, hogy lánya, Várkonyi Andrea is színészi pályára lépett. Képeken öt híres magyar színész és gyönyörű színésznő lányaik!

Ezt is szeretjük